Toysdaily 玩具日報

查看: 6491|回復: 16

[分享討論] 冷血5男女踢死貓 網民聲討

頭像被屏蔽
人渣~人渣~人渣~人渣~人渣~
邊個做嘅,聽天收啦:blame:
剛才看新聞說已經捉到疑犯,四男一女,年齡由24-30.
佢地遲早到會齊齊鬼上身去自殺~~
E d人唔打靶,,再鞭屍都冇用
不過打靶都善代咗佢地,,要折磨同虐待到佢地死先幫到隻貓報仇!!
新聞現在又話是一男一女,不論如何,捉到就好.
依家D年青人腦殘o架?!! 好玩唔玩玩到拎隻貓嚟當波踢,
攪到隻貓斷哂骨口流哂血要人道毀滅,
我想叫呢五兜友比我地#起當沙包狂打狂踢再係咁丟來丟去丟落地丟到斷哂骨口流哂血,
又睇下佢地覺得咁樣係咪好好玩!!!
What the hell... what's wrong with these people?!
希望可以判重D啦:*,入到去坐,比人踢返夠本:blame:
朋友做公眾場所,唔方面講咩地點
試過有一次,有客發現左隻死狀恐怖既倉鼠
佢係俾兩本好厚既書夾扁左,血同內臟飛到周圍都係
根劇目擊者,我朋友同D同事睇閉路電,睇唔到佢地做D咁既野
不過出門口果下攝到目擊者形容既果班友仔,都係十幾歲

但係我想講既係,呢班施虐者係渣滓
但係見到都唔出聲果班人都係一樣衰
因為你正正縱容緊呢班渣滓
希望可以判重D啦,入到去坐,比人踢返夠本
豬朋狗友 發表於 19-11-2012 07:33 AM

香港既法例判好輕
最高三年及廿萬

香港點解咁多畜生
無他既,魯莽駕駛同虐畜都個量刑都咁低
香港既法例判好輕
最高三年及廿萬

香港點解咁多畜生
無他既,魯莽駕駛同虐畜都個量刑都咁低
chlycab 發表於 19-11-2012 09:24

可惡:no::no::no:
可惡
豬朋狗友 發表於 19-11-2012 09:42 AM

算啦,香港既法例同法官都係食屎
好似早前單包租公強姦15歲少女案
個包租公本身過往有18次風化案底,今次強姦+雞姦15歲少女
又拍低裸照威脅人
人地女仔試過自殺添
你估判幾多年呢?

七年!!!!!
你無睇錯,係七年,計埋假期得6年半左
所以點解香港今時今日會咁樣
.......人哋成世,佢就七年後又一條L D:26::31: