Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[個人收藏] 賓賓賓 2014 京阪神奈戰利品

VOOV O係香港真係太貴

果時老麥有得換都好快換哂......
師兄3/F 套玩具係邊道買?我 5月都去大阪,想去睇睇
Benbenben 兄好開心喎,咁快去第二次大阪:)

但小弟有嘢想問…:unhappy:  究竟你幾時先至肯寫埋上年嘅遊記呀? :*
http://toysdaily.com/discuz/view ... 8801&highlight=
頭像被屏蔽
Wah 我e+住心x橋呀,星期日回港
昨天在bigcarmer買了平hk一點的figma Spider-Man
而頭在m記先買了超平shf accel BOOSTER

Ben兄還有冇好介紹?thx
多謝各位新知舊雨留言支持,唔一一回覆嘞,在心中:love:
師兄3/F 套玩具係邊道買?我 5月都去大阪,想去睇睇
revy 發表於 25-3-2014 11:46

REVY 兄,如果住心齋橋/日本橋附近,可去千日前通那邊的 BIG CAMERA,又或住梅田那邊就可去 YODOBASHI 玩具部搵搵

REVY 兄係唔係第一次到日本旅行?
昨天在bigcarmer買了平hk一點的figma Spider-Man
而頭在m記先買了超平shf ...
AJ 發表於 25-3-2014 22:30

無記錯 AJ 兄都有玩開超合金同戰隊

所以電電城一定要到啦,強烈推薦 JUNGLE 同 HERO 研究所

雖然價錢係貴小小,但起碼貨品齊全,總有野啱心水

P.S. 反而以高達為海報而出名既 SUPER KIDS LAND 我就覺得麻麻地嘞,不過勝在有退稅及銀聯卡優惠囉
Benbenben 兄好開心喎,咁快去第二次大阪

但小弟有嘢想問…  究竟你幾時先至肯寫埋上年 ...
RTHK 發表於 25-3-2014 20:30

舊時唔好再提嘞,就由佢過去啦

還請 rthk 兄靜心等等,2014 快將呈上

P.S. 小弟構思緊先寫一篇「電電城漫遊」以給各位去大阪既玩具友作參考,等大家慳番搵路時間,爭取一分一秒血拚到底
REVY 兄,如果住心齋橋/日本橋附近,可去千日前通那邊的 BIG CAMERA,又或住梅田那邊就可去 YODOBASHI  ...
benbenben4213 發表於 26-3-2014 12:16 AM

唔係呀,我每年都去兩次,基本上都會住難波站,因為近日本橋。
不過戰隊玩具少睇,因為真係唔夠時間呀。日本橋,yodobashi, big camera次次都要行下先得, jungle 好多時都有好野,佢地d貨去得好快,1月去個次一落機就去左jungle就見到番高達賣8400yen,都唔理咁多買左先XD,試過隔日去睇都見到唔少好野,volks 地下格仔店都可以尋下寶
舊時唔好再提嘞,就由佢過去啦

還請 rthk 兄靜心等等,2014 快將呈上

P.S. 小弟構思緊先寫 ...
benbenben4213 發表於 26/3/2014 00:42

請問一下大大梅田MANDARAKE近邊個位? 可否俾D提示~黎緊都會去大阪,想去行下~thanks 大大
而頭在m記先買了超平shf ...
AJ 發表於 25-3-2014 10:30 PM

兩隻咩價CHING? :77:
身在日本如果手機在身的又可上網..可以試上google導航找找...會有埋路線的
Mandarake大阪心齋橋店大一點