Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: jeffloh

[玩具攝影] DC COMICS ARROW電視劇 action figures 2-pack

alvinchan2012 發表於 17-10-2014 05:06 AM
Laurel  去到第二季成個樣變左好多,個鼻直左同面瘦左好多,D網友話佢整左容,搞到而家個樣好怪,明明第一 ...

吓! 有 D 咁嘅事. 我既愛神變左樣, 咁點算好 :time:
cwskenny 發表於 16-10-2014 02:42 PM
Thea都唔錯……
睇黎今季Laurel 坐正做black canary

我睇漫畫書話 Black Canary 識獅吼功過喎, Laurel 唔識, 咁點做 Black Canary 呀 ? 而且 Black Canary 應該好好武功過喎, Laurel 好似爭差 DD :58:
Faizkk 發表於 15-10-2014 02:35 PM
FLASH (BARRY) 在GA第二季已經有伏綫

其實話時話, 如果 Flash 出手, 咁 Arrow 都可以收工呢. 因為 Flash 都可以一敵百, Arrow 跟本就無出手機會 :67:
我想問樓主關於一 D huntress 資料, 我有個玩美玩的朋友曾經告訴我, 在 DC Comics 世界裏, huntress 是 Batman 和 Catwoman 的女兒. 但在 Arrow 劇中, 她卻是毒販的女兒, 究竟邊個版本才對 ? {:1_215:}
散蛋王 發表於 17-10-2014 10:38 PM
我想問樓主關於一 D huntress 資料, 我有個玩美玩的朋友曾經告訴我, 在 DC Comics 世界裏, huntress 是 Bat ...

2個版本都啱, 不過batman女兒係"平行世界"版本, 而一般來說都係跟返"earth-1": 都係講佢係意大利黑幫大哥大的女兒
不過去到第三季都仲有回億仲要去左香港呢樣野,真係有D R頭 {:1_375:},真係服左編劇,Laurel應該唔會做第二個BLACK默,編劇有講過要佢死好似,話時話套劇都算有幾多靚女!
謝謝師兄分享!:handshake:
散蛋王 發表於 17-10-2014 10:22 PM
我睇漫畫書話 Black Canary 識獅吼功過喎, Laurel 唔識, 咁點做 Black Canary 呀 ? 而且 Black Canary 應 ...

獅吼功無記錯SARA 都係用得一兩次,仲要係靠科技既。至於功夫呢… 睇完最新呢集,我相信人人有功練呢個精神……
再講,LAUREL 漫畫先係正式第二代BLACK CANARY(第一代係佢亞媽)…