Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] DC COMICS ARROW電視劇 action figures 2-pack

Faizkk 發表於 14-10-2014 06:26 PM
追緊green arrow 第三季及the flash第一季 .....當中有green arrow 跟 flash 互動 , 2套一齊睇就知.....超 ...

吓! 有和flash 互動 咁勁, 係真唔係真呀 ? 我睇得美劇少, 你唔好呃我喎 {:1_236:}
alvinchan2012 發表於 14-10-2014 04:32 PM
呢套劇出左第三季啦終於,而家仲追緊第2季中,比起套marvel 特工劇更吸引,套劇實在太好睇啦!

我都係咁話.
其實....我鍾意睇此劇(第一季)的最大原因是因為那位女主角好鬼靚. :D
散蛋王 發表於 14-10-2014 10:14 PM
我都係咁話.
其實....我鍾意睇此劇(第一季)的最大原因是因為那位女主角好鬼靚.

女主角?你指Laurel?我覺得Felicity靚d~
散蛋王 發表於 14-10-2014 10:08 PM
吓! 有和flash 互動 咁勁, 係真唔係真呀 ? 我睇得美劇少, 你唔好呃我喎

等到ep8時flash同GA會有2小時"互動"~~
FLASH (BARRY) 在GA第二季已經有伏綫

Flash 第一季第一集就走去揾GA

GA 第三季第二定第三集就去見FLASH

其實係同一場戲 , 不過主要角度不同 , 代入感不同
mz024024 發表於 14-10-2014 10:19 PM

吓, 乜 Felicity 是女主角黎咩 ? 我以為她是茄哩啡 !
Laurel 是我目前所見的最靚美劇女主角.:handshake:

散蛋王 發表於 15-10-2014 10:29 PM
吓, 乜 Felicity 是女主角黎咩 ? 我以為她是茄哩啡 !
Laurel 是我目前所見的最靚美劇女主角.:hand ...

我反而對Laurel麻麻地. 因為劇中的她由S1到S2都不停同Oliver咁"we love each other  --> we don't love each other--> we love each other", 拖拖拉拉的關係睇到有d煩~ 反而Felicity就比較cute~ 不過如果是女角我最喜歡都係Shado (Celina Jade)~~
呢套係近年 DC 最好睇的 TV SERIES.{:1_377:} MUCH MUCH BETTER THAN "SHIELDS"
我都追緊 SEASON 3, 請問樓主呢 SET 喺邊樹有得賣?? 大概 ?? $${:1_375:}
mz024024 發表於 14-10-2014 10:19 PM

Thea都唔錯……
睇黎今季Laurel 坐正做black canary
riderfun 發表於 16-10-2014 11:58 AM
呢套係近年 DC 最好睇的 TV SERIES. MUCH MUCH BETTER THAN "SHIELDS"
我都追緊 SEASON 3, 請問 ...

呢set出o左都一段時間了, 唔知仲有無. 不過下年3,4月左右有新版arrow同deathstroke, arrow有眼罩同弓唔同o左. deathstroke就係新造型(即係slade)
jeffloh 發表於 16-10-2014 03:07 PM
呢set出o左都一段時間了, 唔知仲有無. 不過下年3,4月左右有新版arrow同deathstroke, arrow有眼罩同弓唔同 ...

Oh...難怪好少見到啦! 謝謝樓主回覆!! :(
jeffloh 發表於 16-10-2014 09:04 AM
我反而對Laurel麻麻地. 因為劇中的她由S1到S2都不停同Oliver咁"we love each other  --> we don't love e ...

無所謂呢, 反正都是女人, 各有所好麻. :D
千其唔好有男觀眾話比我知, 他為男主角着迷就得呢 :69:
nesidoh 發表於 14-10-2014 06:41 PM
同意

同期Gotham除左靚之外、真係#唔到我癮

我覺得gotham ok wor. 今季有2,3套美系英雄劇睇, 認真唔錯:43:
Laurel  去到第二季成個樣變左好多,個鼻直左同面瘦左好多,D網友話佢整左容,搞到而家個樣好怪,明明第一季個樣好似靚D同自然D
alvinchan2012 發表於 17-10-2014 05:06 AM
Laurel  去到第二季成個樣變左好多,個鼻直左同面瘦左好多,D網友話佢整左容,搞到而家個樣好怪,明明第一 ...

因為season 1 最尾tommy死o左, 所以Laurel在S2時好瘦呢. 今個season開始正常返~