Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] NECA Kick Ass2~星條旗上校

必須承認主人翁造型好鬼一般
反而狗狗比佢吸引………

戴美國旗眼罩的狗狗肯定效忠於國家的美國種

可轉動地方就只有頸脖

主人翁死出來啦
這位傻佬係賽爾•貝托里尼「星條旗上校」
Sal Bertolinni(Colonel Stars and Stripes)是「正義永存聯盟 Justice Forever」發起兼領導人。
我買了笠帽版睇果look就知唔多正常啦==
可以惡攪玩下:he:

cool dog..... :34:
:71:
好正  隻狗真系估佢吾到會出埋:71:
除左正都吾知講乜好

剛發現原來狗狗個口係可以開同合的:71:

星條旗上校:訓練狗狗服從性
now拋支棍出去:he: 狗狗去接番過來:34:

星條旗上校:Good dog Good dog一齊跑步吧

隻狗幾好玩       :p
呢只幾吸引, 我只入了KA兩款, 想知道只M'Fer掂吾掂? Hit Girl真吾掂。 NECA還是怪獸, 惡形惡相就好得, D 女性樣貌都幾嚇人。
呢只幾吸引, 我只入了KA兩款, 想知道只M'Fer掂吾掂? Hit Girl真吾掂。 NECA還是怪獸, 惡形惡相就好得, D ...
歐叉猛 發表於 24-3-2014 11:43

Mother拂er? 未買過
唔知掂唔掂
不如等有入手大大答你

或者可以睇片自行判斷
http://www.youtube.com/watch?v=vBIPh0HISOc