Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Real Masterpiece: NBA系列 - Michael Jordan (第2系列) #23作客版人偶

回復 60# ZARD

1699都肯定賣唔到500隻,如果仲夠彊加番價,果真奇策!:he:
BILL可當初可能睇好,甚至睇死老喬死忠會儲一SET,一隻不漏...
其實如果訂價同高比LBJ睇齊,再加上唔出限定,我應該會當神話咁儲,出一隻收一隻。
而家我只收了紅23一隻,因為BILLBILL係又攪限定,唔係又攪限定,我真係死左心,入一隻還個心願就算。
OT:上年見到隻限量版海量黑衫版,我真係由心而發咁上方丈FB串左一句,以後就唔可以再留言,而家連LIKE都冇LIKE:78:
其實係咪隻隻素體個膊頭都唔隊高得o既呢
膊頭位隊唔高, 射籃個動作永遠都唔會自然.....
呢隻紅23 D 鞋又唔係好吸引, 跟多對AJ11就話丫,

不過無黑23, 又無SERIES1 既又真係買得過既.

但係有幾多師兄忍到之前無買丫.
唔X再買, XYZ@#$%^&*
呢隻紅23 D 鞋又唔係好吸引, 跟多對AJ11就話丫,

不過無黑23, 又無SERIES1 既又真係買得過既.

但係有 ...
DiceK 發表於 17-3-2014 10:37 AM

我。因之前那些全賣出去...XDDD
回復 65# leungfrankie999

我都係,紅黑23都放左,今次咁抵所以入番。
我有買23都照買左
純粹因為我係jordan fans
回復  sor1113
肯定有,只係今次首賣500隻,以$1699特價賣。
之後門市賣幾多錢就未公佈,會回復已住普通 ...
ZARD 發表於 16-3-2014 08:08 PM

問過了,貴一魚!
500隻都賣唔晒,現在仲要貴一魚,係咪有咁多死士走去買下?:26:
問過了,貴一魚!
kamenriderV3 發表於 17-3-2014 04:44 PM

仲諗住入返隻, 貴一魚唔諗:53:

之後賣貴$100,當然都仲有人買,其實今次3日特賣,都唔知有幾多人知?
EB在FB無端端有個新專頁,新料只會在新專頁出,舊的專頁應會荒廢。
但人數差好遠,在12/3先出呢次特賣,奇在自己網頁又冇講喎,可能好多人都唔知。
EB呢間公司真係唔知搞咩......

如果日後想以$1699買呢個Series2紅23,唔係冇可能。
根據上年經驗,等日後出多幾款NBA球星/MJ,佢自然就有優惠話買新+舊就減$100,買多個減$200~
其實如果你對EB未來將會出的,已有幾款睇中,大可等等先一次過買。

如果有iverson我可能會買既= ="
jordan出太多喇....
變到好似單體細胞分裂咁