Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Real Masterpiece: NBA系列 - Michael Jordan (第2系列) #23作客版人偶

1690 即係同公布既一樣?
我都入左,yeah!1699....得一兩個人買,好free,恁睇。
我見仲有好多貨...哈,未有既真係可以呢個價入,正!
間shop勁多人.....買波鞋,買佐敦得一個人,仲有幾多貨,想買既師兄可以去馬
如果無買之前的紅23就咁睇幾吸引...但真係接受唔到又多一個開口樣啦.....之前已經入左黒23了...快D出申利啦!
本身都想入,但已有黑23......最後都放棄了
果間野仲有之前幾款MJ賣,不過係正價,相比呢隻幾抵玩,忍唔住入左。
有黒23,呢隻都係忍住,唔買。一陣series 3咪又係出返紅23版。
呢隻應該唔多人買
冇入之前的紅23,剛入手s2呢隻,仲有好多箱,我估真係冇人買∼
如果無之前果幾隻,呢隻真係可以考慮,平左3魚。
球衣有NBA FINALS LOGO,如果已經有黑23就真係不用了,同一個頭……
請問mk  門市之後有冇得買?
常理是:賣唔哂應該發還總店賣
但EB市場策理豈是常理?
可能運上大陸,可能有親戚買哂,可能在屈神屎、百街胃康買都唔定
請問各位間鋪頭係邊樹?同埋會唔會仲有得賣呢?
小弟新手想入返隻

回復 58# wayvampire
今日係最後一日,10:00pm關門,想以$1699呢個特價買就要現在去。

電話:34867070

G/F, 6 Cleveland Street, Fashion Walk,Causeway Bay
Hong Kong

銅鑼灣名店坊加寧街6號地下GUMGUMGUM

回復 56# sor1113
肯定有,只係今次首賣500隻,以$1699特價賣。
之後門市賣幾多錢就未公佈,會回復已住普通版$1998,定有新的定價暫未知。