Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Real Masterpiece: NBA系列 - Michael Jordan (第2系列) #23作客版人偶

回復 15# kimlam

師兄,仲有甘多人進貢,人家唔去北極,揸靚車,嘆世界才怪。:38:
d野越來越沒誠意.......

其實唔差,係悶D啫!!

出介指出應該由紅45~白45~紅23ver.1~白23~黑23~到 last shot 紅23!!

咁出齊6隻先有意思!!

以aj鞋款原型計...悶多2-3隻應該悶完啦!!
回復 26# AIR飛行之旅

師兄,隻12,13代中死穴,1比1指環又中死穴,頂帽中死穴,件T都中中地,我計過Bid哂佢地都過千,又麻煩,見咁易買,科水!

對於佐敦,我D抵抗力係好低,我諗你明的!
頭雕一日唔轉都好難入手
已入,冇人排,有紅45.23是第一只,每series嚴選一只,如冇23這只可入
回復 35# gcheong
雖然我冇入呢次Series2紅23,但我都覺呢款係值得入(如果你冇之前的Series1紅23)
價錢低D,配件較多、開口表情令你可擺好多動作都冇違和感。
香港市場已經包和左.. 難怪已經少人買
頭先8點幾收到e 記職員電話,話比我知可以用優惠價係這3日買紅23,可見這500隻優先貨幾好賣
回復 38# kkkso04010

上年動漫節後又係咁,N小姐打黎問我要唔要買多隻黑23MJ,我幾想答佢“買咁多隻做乜??”
另外見到好多師兄有買球架,點知佢轉頭話買滿4K就送……
我真係無言……
頭先8點幾收到e 記職員電話,話比我知可以用優惠價係這3日買紅23,可見這500隻優先貨幾好賣
kkkso04010 發表於 14-3-2014 10:08 PM

請問是幾錢?
回復 40# skyline123

17魚找1蚊............................
本身沒有佐敦人偶!(因為之前入EB野真係有啲驚:x,除左t-800)
今日咁啱行過,又見唔洗排隊,就俾佢吸左入去!
買個時可以慢慢㨂,職員有禮,可以慢慢睇左兩盒就忍唔住入左!
今次QC ok! 關節扎實,價錢又合理,隻鐡指環同上面師兄講一樣,愛不釋手!
未入過佐敦既話呢隻入得過!:$

呢隻係咪平左幾舊??之前唔係成2叉野架咩?愈賣愈平…?
回復 43# 蚩尤邪神

呢隻佐敦对於未有之前幾款嘅係有吸引力,而個價,对於已有之前一兩款嘅人而定,好似有師兄計,件T,帽,三对鞋,介子加埋都可能過一千,对於初入手嘅,去丫拍,平平地收個series1頭,唔駛兩牛玩双頭雕
呢啲咪係早買早享受,遲買平幾舊囉!Bill爺做到啦,佢唔要做經典,係要做人人都有,其實也冇咩壞嘅!

不過反而覺得唔洗出咁密,可以出左另外兩巨頭先麻,引啲人蓄齊哂三巨頭仲好啦!吹完又冇哂聲氣