Toysdaily 玩具日報

查看: 93632|回復: 275

[Hot Toys] Captain America:The Winter Soldier:Black Widow Collectible Figure

是否已經開訂????
頭像被屏蔽
個眼神同個咀完全唔得 成個mary甘

又木口木面
《美國隊長2》即將強勢出擊,再次捲起超級英雄熱潮!神盾局美艷的女特工黑寡婦將與美國隊長聯手對抗敵人。Hot Toys為迎接電影隆重獻映現率先推出全新1:6比例黑寡婦珍藏人偶!此款珍藏人偶備有全新棕紅色植髮頭雕和獨特剪裁黑色緊身戰服。粉絲們切勿錯過!

各位顧客可以在指定日子於Hot Toys全新香港專門店 ─ Secret Base預訂。

Secret Base 會員及Toy Hunters VIP預訂日期:
2014年3月11日開始

凡成功訂購《美國隊長2》:1:6比例黑寡婦珍藏人偶的會員及VIP顧客更有機會參加抽獎獲得《美國隊長2》3D電影首日特別場戲票兩張。

非VIP顧客預訂日期:
2014年3月13日

凡成功訂購《美國隊長2》:1:6比例黑寡婦珍藏人偶的非VIP顧客將有機會參加抽獎獲得《美國隊長2》3D眼鏡一副。

抽獎日期將於3月17日截止

溫馨提示:

- 以上活動安排需視乎實際情況而定,如有任何更改,本司將於Secret Base Facebook及新浪微博專頁內公布,而不作另行通知。

- Hot Toys Limited 及Secret Base保留更改上述活動之條款及細則的權利,如有任何爭議,本公司保留最終決定權。

個樣好似反而似thor個女主角咁😂😂
不過會照訂,之前個兩隻冇
感覺仲差過復仇者版…不過都照訂先
樣版已唔太似, 相信大貨更難 keep 到, pass {:1_204:}
今日又要出動!!
12"出及肩負離子頭髮真係:ice:
唔知幾錢呢??{:1_215:}
睇多睇先發覺,低胸都冇溝
又吾見好突出
妖,雷神條女黎喎
衣物物料換左公仔可能可以保存耐的, 頭好似大左少少, 身形又無上兩次禁誇張, 配件不多.
睇到官圖已經決定左'訂'定'唔訂'...為左唔影響ching'訂定唔訂...我唔會講出我嘅立場:he::he::he: