Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Captain America:The Winter Soldier:Black Widow Collectible Figure

其實我覺得呢隻個樣(當然係個辨)雕得最似電影黑寡婦本人,
Avengers個隻個樣係靚,但坦白真係完全唔知係邊個,
呢隻就好真實咁將黑寡婦個樣表達出嚟,
可能大家都係鐘意睇靚嘢,唔太接受到女 神真實同老咗嘅一面啫…:x
至於上圍,唔好睇P得好勁嘅海報,劇照入面都冇大得咁緊要。

You guys think this does not look like scarlet!?  I have no comment and nothing to say.  I am ordering it.

This is Hasbro quality!?  Please!!!
回復 60# ivykwong1997

女神由復仇者開始.下半身已經開始發福了,,,,,,,,
    :79:
大貨又變左第二個樣!!!
好難接受{:1_224:}{:1_216:}……
差好遠呢....
布料定皮料??
不是皮衣的嗎~~~~~~~~
個頭睇唔出係新雕,只係沿用上次個頭重油,改直髮。套衫就改為局部皮,襟擺d。
之前個兩隻全人造皮等死。第一代個隻已經開始脫皮。第二代不遠了。。。。唉!
(pass)。。。。:79:
陰謀論,女事主故意批個唔似自己個頭又得唔得??
個頭睇唔出係新雕,只係沿用上次個頭重油,改直髮。套衫就改為局部皮,襟擺d。
之前個兩隻全人造皮等死。第 ...
買買買 發表於 11-3-2014 03:55 PM

真係唔明點解唔用彈性軟膠造...DX13隻料好似係咁...啲上個世紀嘅垃圾皮 好心就咪再用啦:56:
回復 62# chshting

借美玩區圖一用

CA2 黑寡婦吸引力其實唔差,但今次HT真係無本人的感覺; 太木面!復仇者版本有少少怒樣想殺人的感覺,但一睇圖就有想即訂的感覺:D
唔用彈性軟膠,熱溶果樣。?。
因為難對位,又要試温度。
唔用彈性軟膠,熱溶果樣。?。
因為難對位,又要試温度。
水水的基地 發表於 11-3-2014 04:08 PM

好似紅白藍哥隻膠咁...唔會甩皮...
有無ching著背心膠袋(剪走個底就著得):he:
其實用咩料都要睇吓人地套戲用咩料架吓?咁人地套戲設計係咁,點解重會有人問點解唔好似上次咁用假皮呢?
希望HT 大貨,膚色唔好咁黃,,,搞到似亞洲人..,