Toysdaily 玩具日報

查看: 34406|回復: 146

[非官方產品] 黃金獅子~~~艾奧尼亞~~~模型版

在此先要謝過朋友嘅幫忙砌好喱盒模型,如果要我喱個懶人砌好佢睇怕要成幾個禮拜,再次多謝你仗義幫忙。

缺點一 : 有水口,有分模線
       二 : 各款拳頭手掌上色粗糙,仲癡立立
       三 : 拳頭手掌護甲勁鬆,一郁就甩
       四 : 斗蓬筍位大細唔一致,又係勁鬆
       五 : 因為全膠,影相時周身都係指模,好唔方便

優點一 : 平
       二 : 因為平,所以唔使就住玩
       三 : 面相仲全神過EX
其實只要係星矢嘅玩具就已經侵權,這個月經問題好鬼煩!!!不如開個群組同那些智同道合在你們的世界內玩胞佢!!

{:1_197:}您的帖子長度不符合要求
但係D相真係靚,thx for sharing!
難道是強國出版了“模型版"!?
面相仲全神過EX???
唔係用EX翻出來的嗎?
面相仲全神過EX???
唔係用EX翻出來的嗎?
simpsons 發表於 10-3-2014 01:14 AM

我曾經有過EX,印象中係冇模型版咁兇狠嚴肅。
難道是強國出版了“模型版"!?
gazza1211 發表於 10-3-2014 12:43 AM

天秤都就出喇。

樂創獅子係相當靚仔,因為佢bandai合金o既地方佢用膠,所以會係鏡面電鍍,比b社更加"令",亦有評測比較過佢用色鮮過b社,對眼比b社仲靚,但樓主講漏一樣最大缺點,就係無聖衣架,變唔到星座,比聖衣神話當然係平,但以呢個原因加上除腳板其他全膠,我就覺得唔多值

圖:左樂創 右bandai
面相好難講, 除時中 SAD 貨~ 我都有個面相唔用得, 要睇你好唔好彩~
面相要睇好唔好彩, 除時中 SAD 貨~
同埋有 D 位都係太鬆, 個價格唔多值~
在此先要謝過朋友嘅幫忙砌好喱盒模型,如果要我喱個懶人砌好佢睇怕要成幾個禮拜,再次多謝你仗義幫忙 ...
iorik 發表於 9-3-2014 11:23 PM

我覺得十分抵玩,雖沒買獅子座,但買了沙加。

沙加雙腳是金屬來的。
我還在期待童虎。
可把甲貼死當SHF,玩時唔會左丟又丟。{:1_203:}
塊面好油

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
我覺得十分抵玩,雖沒買獅子座,但買了沙加。

沙加雙腳是金屬來的。
我還在期待童虎。
AIRU 發表於 10-3-2014 09:05 PM

處女座我正十五十六當中,但從你嘅相可見露底露很大。
可惜呢個系列一隻貴過一隻:44: