Toysdaily 玩具日報

[非官方產品] 黃金獅子~~~艾奧尼亞~~~模型版

了解完其餘兩版嘅內容,更覺得洛創唔抵買。
只有胸甲,腰甲(記住唔係裙甲),腳掌先係金屬。
iorik 發表於 19-8-2014 11:24 AM

Thank you!之前已買了落倉天馬,想知King的分別,我魚半買的,係覺得有啲貴,但神話又炒到上天價,呢個價錢買嚟止下該啦,不過做型都算唔差,係高咗啲,同EX人馬一樣高!
盜版玩具都開POST, 有點兒那個吧...

這一隻也算他自己開發,雖然神話有出,但這是EX size,總唔翻模,不過樂創有無星矢版權就不得而知喇!
ginnytyson 發表於 20-8-2014 05:09 PM
這一隻也算他自己開發,雖然神話有出,但這是EX size,總唔翻模,不過樂創有無星矢版權就不得而知喇!

其實只要係星矢嘅玩具就已經侵權,相信佢都唔會同有關方面攞版權。

ex身形唔應該露出太多,而家個配搭我覺得好怪。
小弟見實物唔錯,突發奇想,入一只換個素體落新生EX天馬度,因為大家都知EX新生天馬關節有色差的,用EX新生嘅天馬換番落去樂創嘅安全帽星矢身上就啱啱好有裙甲遮住左關節嘅色差。呢個想法會唔會行得通呢?
其實只要係星矢嘅玩具就已經侵權,這個月經問題好鬼煩!!!不如開個群組同那些智同道合在你們的世界內玩胞佢!!
模型版都唔錯. 可以諗下佢
第一張好有 feel

老老實實, 唔係話唔支持B社, 但都要佢有貨賣先得ga
小弟A貨B社都有玩, 下面呢幾隻係乜貨大家自己判斷了

成日見TAOBAO有得賣~~
樂創下隻好似話係出天蠍~
B社果隻而家去到好貴~
岩哂我呢d之前冇買想後追的人~