Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 聖鬥士星矢 LEGEND OF SANCTUARY

未睇過, 係邊個年代???????????
唔會買囉..............
呢隻人馬展翅相第一眼望落去好似隻麻雀咁……
『聖闘士星矢 Legend of Sanctuary』Oficial Trailer 2

http://www.youtube.com/watch?v=IAcvNb1rQGY
感覺應該唔會好似神勇飛鷹俠真人版, 慘敗收場.
好喜歡呢對呀!  :D:D
用新角度去欣賞聖鬥士, 係唔錯既選擇...
其實造型上對比龍珠真人版, 佢已經算改得比較有譜(暫時係金牛同水瓶仲未消化到)
而且相信佢故事會以原著為藍本,又出現返所有基本人物,最重要係依家有一套真正黑歷史仲存在緊,一出一入下相信會更多人接受到呢套新作。

玩具黎講一黎兩隻係人氣角色,而且都造得幾靚幾仔細,如價錢唔太過份相信都會有不少人支持~~買返黎換個神話星矢頭雕都幾過癮呀~不過星矢對臂係唔係太幼呢?
Not bad 熱血度有到位
做乜鬼女人瞬同一輝戴頭盔變到成個幪面_人咁{:1_201:}好核突:45:
隻艾奧羅斯整體幾順眼既,係唔太滿意點解要加注鬚比佢啫{:1_206:}
老實講如果有得睇就睇硬
雖然真係有小小接受唔到造型
但的確好熱血
神話就點都唔買架啦
希望香港會上映啦
Bandai官網開始宣傳此電影,此系列神話將推出?

聖鬥士聖衣 Mythology 10th Anniversary Ed ...
stonekeung01 發表於 7-3-2014 09:43 AM
仲衰過OH MY GOD
好多人都接受唔到, 我ok...
試想下佢又係用返原有造型, 新鮮感仲會有嗎...???
game/ 老虎機/ 彈珠機出左好多次, 轉換一下風格無乜問題...
當然亦會有人話咁不如唔好出...
總之個人會期待, 任何事物都應該作出嘗試, G失敗, OMG失敗(部份人認為), 呢套我BUY...
玩具要睇星座形態至決定~~!!!
唔理班守舊派, 呢套如果香港上一定睇!! 好正!
造型同原著差太多,未係咁接受到住.