Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: haha_muse

[ENTERBAY] 救火英雄何永森(謝霆鋒飾)

回復 29# darker26
師兄冇計啦,因小弟住系澳門,上淘寶買係最平同最方便{:1_207:}
抽吓水先
Kopchevboris 發表於 14-3-2014 12:04 AM

師兄後面好似有其他消防員公仔喎,可以係度分享一下嗎?
抽吓水先
Kopchevboris 發表於 14-3-2014 12:04 AM

Nice setting! Thx for sharing.{:1_197:}
回復  darker26
師兄冇計啦,因小弟住系澳門,上淘寶買係最平同最方便
fight234 發表於 14-3-2014 08:26 AM

唉, 我由打去ENTERBAY, 職員話賣現貨, 去到話你係首日訂, 到話2月尾有貨....到宜家3月中, 音訊全無.....

有冇咩LINK, 可以介紹下, 小弟不太懂,
回復 34# darker26
小弟等級低微 , 不能發出連結 , Sorry !{:1_207:}
回復 32# KKKJH

好,不過要過幾日先得閒影。
回復  darker26
小弟等級低微 , 不能發出連結 , Sorry !
fight234 發表於 14-3-2014 04:54 PM

THANK ANYWAY..............i got the same problem...hhaa{:1_206:}
回復  KKKJH

好,不過要過幾日先得閒影。
Kopchevboris 發表於 14-3-2014 05:00 PM

謝謝,我得隻ht fire fighter

haha_muse 發表於 15-3-2014 12:00 AM

師兄,好正WO.......可以介紹下背景嗎{:1_205:}
回復 40# darker26

呢隻係十多年前嘅HT嘅出品,係HT X鐵人兄弟嘅美國消防品,亦因為佢小弟開始認識HT呢個本地品牌,當年帶比我非常震撼嘅感覺,造功同人手舊化非常仔細,就算對比而家嘅作品一啲都唔失禮

小插曲,當日喺屋企把玩唔小心向前仆整爛咗頭盔塊玻璃,攞返toy hunter換貨店員叫我喺地下一堆新貨中自己攞盒換,此情不再了

請問真正消防LOGO水印邊到有得買 & 怎麼整甩EB消防 LOGO???