Toysdaily 玩具日報

查看: 12475|回復: 42

[ENTERBAY] 救火英雄何永森(謝霆鋒飾)

EB救火英雄好似啱啱派貨,喺FB見到有師兄嘅有做舊化,而小弟呢隻係之前頭lock攞嘅,雖然有舊化但唔明顯,特意post出嚟比攞咗貨嘅朋友對比吓

PS:面罩非EB係自己後加

小弟隻余文樂係頭一批攞嘅,但唔覺有做舊化 ! {:1_206:}
回復 2# fight234

我都有余文樂,其實係有不過好輕手
都幾好喎!!
我都o係EB訂左霆鋒, 希望快D派貨~~
樂仔頭雕唔掂, 訂唔落手....
Haha muse師兄本身係消防員?後面好似啲局locker

回復 5# chungyuihing

失禮了~
我哋都係討論個figure吧!
副BA真係好正好重手,因為氣樽用金屬做,而且detail位跟得好充
回復 6# haha_muse

我琴日拎咗,手感好正,套衫好detail,,QC唔錯
快D派比我啦............{:1_198:}
回復  fight234

我都有余文樂,其實係有不過好輕手
haha_muse 發表於 4-3-2014 12:13 PM

PS:面罩非EB係自己後加

Ching, where could get the separate mask & how much? Pls PM to me, thx in advance.{:1_227:}
回復 9# KKWai

冇淨面罩,要全套救火裝備買嘅
我覺得好過EB原裝先換咗上身
回復  KKWai

冇淨面罩,要全套救火裝備買嘅
我覺得好過EB原裝先換咗上身
haha_muse 發表於 4-3-2014 05:34 PM

Noted with thanks.{:1_197:}
頂,幾時派到我呀…首日都未有電話到!:53:
頂,幾時派到我呀…首日都未有電話到!
wing1123 發表於 4-3-2014 06:17 PM

大家今話..................{:1_198:}.......我都有首日
今日去拎 兩隻救火英雄公仔… 唔比人即場檢查 結果BA …斷喉{:1_237:}又要返去多次…車錢點計[img][/img]
今日去拎 兩隻救火英雄公仔… 唔比人即場檢查 結果BA …斷喉又要返去多次…車錢點計[/img]
klayguyz 發表於 12-3-2014 02:13 AM

唔比人檢咁串==,咁樣好大穫