Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 救火英雄何永森(謝霆鋒飾)

回復 15# brucehung

我攞佢有開盒俾我望望,但左面配件吸塑封住睇唔到幾多,好彩我個兩隻冇事,BA位係最危險,我拎上手都要好小心

不過連hT都唔俾開盒睇同check件,只係隔住吸塑同盒睇。

至於單背條款,間間公司都話保留最終權利架喇
回復  brucehung

我攞佢有開盒俾我望望,但左面配件吸塑封住睇唔到幾多,好彩我個兩隻冇事 ...
chungyuihing 發表於 12-3-2014 04:04 AM

師兄請教一下, 何謂...BA 位, 我都訂左.......:63:
回復 17# darker26

孭住果副,中文係呼吸扶助器,有啲喉管位要注意
回復 18# haha_muse

唔想走兩轉,最好響EB附近公園或者茶餐廳開盒睇睇套BA啲喉至好走。
頭像被屏蔽
回復  darker26

孭住果副,中文係呼吸扶助器,有啲喉管位要注意
haha_muse 發表於 12-3-2014 12:17 PM

完全明白, THNAK 師兄
最新情況係... 又要過去... 比佢地拎上大陸維修... 維修唔到先在換返個新:72:
我買左霆鋒, BA位都吾小心玩斷左,不過502輕鬆搞定,一d都睇唔出  haha
anyway 整隻figure好滿意,唯獨霆鋒對眼感覺好似細左少少,同件衫未跟足實物
good job EB,keep 進步!
最新情況係... 又要過去... 比佢地拎上大陸維修... 維修唔到先在換返個新
klayguyz 發表於 12-3-2014 03:01 PM

唔係下話。。今搞法?呢個真係佢責任WO,唔通買IPHONE, 要送去美國整?
我買左霆鋒, BA位都吾小心玩斷左,不過502輕鬆搞定,一d都睇唔出  haha
anyway 整隻figure好滿意,唯獨霆 ...
billsimba 發表於 12-3-2014 03:08 PM

我首日訂。。。。。。。。電詁都未有。。。。。。
回復 25# darker26

我係淘寶買 個時做緊特價989人仔~~農曆年前就收到喇~~
呢隻野評價算唔錯
我都係淘寶買, 個時做緊特價989人仔~~農曆年前就收到{:1_203:}
我都係淘寶買, 個時做緊特價989人仔~~農曆年前就收到
fight234 發表於 13-3-2014 09:32 AM

你地咪醒目{:1_203:}, EB 照顧大陸條水, 係香港買野,反而仲遲, 唉...........香港退色到...
抽吓水先