Toysdaily 玩具日報

[最新報價] Transformers Masterpiece MP-21 Bumblebee

回復 61# yuen81
除非跟MP1做法個拳頭用推出推進, 否著個洞真救唔返.
回復  yuen81
除非跟MP1做法個拳頭用推出推進, 否著個洞真救唔返.
thiam 發表於 13-3-2014 02:47 PM

看見拳頭手腕位置有條柱子~應該是轉入手臂中用。看來只能變人形後自己放番D野摭摭
頭像被屏蔽
完全中晒,20+21一齊訂咗{:1_208:}
頭像被屏蔽
孤仔 10-jan前訂單可以便宜2蟹多,終於可以把撻訂的舊單廢物利用了
mythsgod 發表於 13-3-2014 10:23 PM

師兄, 願聞其詳. 即是孤仔本身訂價幾錢, 用1月10日前訂單又幾錢? 會平過米青的三魚二嗎?
唔好意思, 細佬身在外地, 下星期先返得來訂, 唔知行情, 唔該晒.
指你個頭咩..........有鬼人識我..........你就唔同喇...........大買家~
ray文 發表於 13/3/2014 09:57 AM

你係超級玩具撰稿員+大連百貨, 咁都唔識?? :@

真係有眼不識大連百貨. {:1_206:}
頭像被屏蔽
MP-20 孤仔 原訂價 3魚2蟹5雞, 憑 10-JAN 前訂單可以用 3魚找1雞 訂, 每人限訂1隻 , 而 MP-21 就沒 ...
mythsgod 發表於 13-3-2014 11:01 PM

唔該 mythsgod兄先
原來有得平是指 MP20, MP21 就冇, 不過就算訂都唔會貪平廿多蚊去現時訂, 現時點除了國寶同冬瓜站外其他都好三山五嶽感覺, 古古惑惑咁, 博唔過
頭像被屏蔽
唔該 mythsgod兄先
原來有得平是指 MP20, MP21 就冇, 不過就算訂都唔會貪平廿多蚊去現時訂, 現時點除了國 ...
kinis 發表於 13-3-2014 11:45 PM

INS一樓有間訂過都OK的
仲有信鵝3/F頑仔對面果間HB
至憎孤仔果D要長期熟客訂開有單先有得平 :53:
你係超級玩具撰稿員+大連百貨, 咁都唔識??

真係有眼不識大連百貨.
可變戰士 發表於 13-3-2014 11:00 PM

呢度大把ching都係啦................{:1_204:}
師兄別客氣!  如果沒記錯, 2/F 扶手電梯右邊橫巷有1間專賣 老變 的店也比較可信 , 有"老變神人 ...
mythsgod 發表於 13/3/2014 11:54 PM

你講嗰位一定係性ray名文, 聽講老變盡在佢手! {:1_220:}
呢度大把ching都係啦................
ray文 發表於 14/3/2014 03:06 PM

但你先係表表者啵! :DD
頭像被屏蔽