Toysdaily 玩具日報

[最新報價] Transformers Masterpiece MP-21 Bumblebee

頭像被屏蔽
貢嘅樣! 一定係大手交易!
可變戰士 發表於 8-3-2014 11:43 AM

你估我係你咩...............VIP大把人留比你...............{:1_222:}
回復  ray文

我都訂左了。。。。。。。mp 點都要入。。。。。
manchuenau 發表於 8-3-2014 09:33 PM

:).....................{:1_208:}
你估我係你咩...............VIP大把人留比你...............
ray文 發表於 9/3/2014 04:58 PM

以後有咩都唔留俾你! :67:   

褔頭俾j.w兄要咗! 唔咪我就要買兩盒! :38:
明天去訂
{:1_198:}
以後有咩都唔留俾你!     

褔頭俾j.w兄要咗! 唔咪我就要買兩盒!
可變戰士 發表於 9-3-2014 10:15 PM

早講嘛............我唔知你要咁留架, 如果係我點都幫你要既, 唔會要你食.............以為你指下個鼻就留到貨添..............{:1_197:}
咁多位師兄, 新手, 想請教可以響邊到訂 MP21, 謝謝!:77:
咁多位師兄, 新手, 想請教可以響邊到訂 MP21, 謝謝!
mandize 發表於 10-3-2014 15:13

啊新手兄,呢度得三頁共39句留言,已經有三位師兄提過有邊間舖頭開咗訂,唔喺爬三頁文都懶吖嘛!!:64::64::64::64::64:
師兄, 我有爬架, 但我上網 SEARCH 唔到 “信姑”,  因為我唔係好識 D 簡稱.  不過我之後搵到 HOBBYBASE 有得喇.  謝謝
師兄, 我有爬架, 但我上網 SEARCH 唔到 “信姑”,  因為我唔係好識 D 簡稱.  不過我之後搵到 HOBBYBASE 有得 ...
mandize 發表於 10-3-2014 03:48 PM

c妹, 因為好多唔想幫人賣廣告, 所以通常都用代名.............其實你真係想訂去信和一定搵到呢............:36:
回復 42# ray文

明白, 我頭先仲開左名添.....:Q
唔該曬師兄, 麻煩曬 :77:
我都訂了∼很多地方都是三魚二
早講嘛............我唔知你要咁留架, 如果係我點都幫你要既, 唔會要你食.............以為你指下個鼻就 ...
ray文 發表於 10/3/2014 10:22 AM

你估我係你咩!! :@ 大連百貨....:ice:
HOBBYXXXX 320 係抵
你估我係你咩!!  大連百貨....
可變戰士 發表於 10-3-2014 08:07 PM

你先係呀............我邊會識人留貨比我..............有就唔洗咁煩啦........:80: