Toysdaily 玩具日報

[最新報價] Transformers Masterpiece MP-21 Bumblebee

其實,老變都要訂嘅咩??????
MP-21 大黃蜂設計師蓮井章悟twitter

https://twitter.com/Hasui_TF
先前訂左部MP12G,

係皆旺訂, 338元, 但係無左個銀牌送., 係HOBBY有得送, 睇你要乜LAW, 好似係行同水貨的分別,

如果你買連幣版12G , HOBBY巳無曬貨, 如果你買 無幣版, 通街都有

之前我無訂隻馬文(唔知咁搶手)

HOBBY無曬貨, AND 原來訂係平過到時買.....
同埋通常訂價係平D, HOBBY為例, 下次我都會訂
以後有咩都唔留俾你!     

褔頭俾j.w兄要咗! 唔咪我就要買兩盒!
可變戰士 發表於 9-3-2014 10:15 PM [img]http://toysdaily.com/discuz/images/com
mon/back.gif[/img]

好在有可變兄幫我留貨,如果唔係要山長水遠摸門釘就慘
你先係呀............我邊會識人留貨比我..............有就唔洗咁煩啦........
ray文 發表於 11/3/2014 11:15 AM

你大連百貨使嘜留吖! :angry: 講哩啲..........:p :p :p
好在有可變兄幫我留貨,如果唔係要山長水遠摸門釘就慘
j.w 發表於 11/3/2014 08:18 PM

就咁去買應該無, 佢都無擺出嚟賣, 我哋好彩咋! :^

大家都係好朋友, 有咩需要, 幫到小弟都樂意效勞, 無所謂的! :77:
已訂, 謝謝報料 :43:
你大連百貨使嘜留吖!  講哩啲..........
可變戰士 發表於 11-3-2014 09:22 PM

你就真係講呢d喇...............:67:
你就真係講呢d喇...............
ray文 發表於 12/3/2014 12:01 PM

但你指下個鼻, 就留到貨喎! :67:
但你指下個鼻, 就留到貨喎!
可變戰士 發表於 12-3-2014 09:45 PM

指你個頭咩..........有鬼人識我..........你就唔同喇...........大買家~{:1_203:}
幾日前聽一位玩家話佢講由設計MP10開始呢位設計師MP-22 Ultra Magnus將會係佢唧最後作品,
after MP-22 Ultra Magnus之後公司會用返設計MP1個位前任設計師, 請問是否有此事真? Thanks. :64:
幾日前聽一位玩家話佢講由設計MP10開始呢位設計師MP-22 Ultra Magnus將會係佢唧最後作品,
after MP-22 Ult ...
thiam 發表於 13-3-2014 12:07 PM

是真的。
希望是短時間代替。
剛看完新圖手臂和拳頭收藏位出現個大洞~和之前D車仔不同~
是我看錯嗎?:die:
是真的。
希望是短時間代替。
yuen81 發表於 13-3-2014 01:32 PM

第二任設計師唧造型除左靚又跟比例製作, 呢方面希望個第一任唔令大家失望.