Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 難得早入 S.H. 鞭佬 Wolf Predator 圖幾張

比neca 賣貴三倍....都抵喎、哈哈

係隻牙大過隻手指要打pat pat

http://s23.photobucket.com/user/ ... s%20Wolf%20Predator

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg
Hottoys 舖店頭展示:
頭像被屏蔽
回復 1# nesidoh
可以磨細隻牙. {:1_228:}
但係red fish昨日話遲d會出隻魂版, 究竟有乜分別? 攪到現在都唔知買唔買好! :38:
除咗d牙大隻咗少少,面相同整體比例都唔錯喎!:35:
回復 3# 超港人

三嘟嘟咁啦 (作屎咩, 叫版主出價錢帖) :what:{:1_203:}
回復  nesidoh
可以磨細隻牙.
但係red fish昨日話遲d會出隻魂版, 究竟有乜分別? 攪到現在都唔 ...
Firewalker27 發表於 28-2-2014 04:05 PM

老實說, 本體除可動外沒有什麼超越NECA, 最大亮點就是做得精細的武器, 所以佢重裝備既話, 我都會照入; 只希望佢唔係所有野double 份量, 加少少戰損當新野賣就是了
老實說, 本體除可動外沒有什麼超越NECA, 最大亮點就是做得精細的武器, 所以佢重裝備既話, 我都會照入;  ...
nesidoh 發表於 28-2-2014 06:21 PM

就跟盒果張單睇,目前可以確定靖飛盤同肩炮雙份咋:handshake:
就跟盒果張單睇,目前可以確定靖飛盤同肩炮雙份咋
ALENTR 發表於 28-2-2014 07:20 PM

我估佢應該仲有隧道用果幾粒三角形、多五百yen應該係得咁多啦