Toysdaily 玩具日報

查看: 5286|回復: 13

[分享討論] HT 逃兄弟X ZCWO 兩款西裝 [加了Bruce Wayne]

呢套ZCWO西裝真係出得吾錯! 用料QC認真! 又有一pair ipad + macbook 送!
slim body 好似夾d !! 但始終條頸位好易被遮蓋~ so far 都吾錯
期待下一款ZCWO product!!  BTW 影得吾好見諒!

師兄,用SLIM BODY無咩用。:64:

始終係領口太高(OR TTM BODY條頸唔夠長),如果想買連頭雕嘅素體,EB至啱。

小弟自己就用左兩個長頸頭雕嚟玩。:64:
回復 2# catcat

我重以為你用左slim body 添! 多謝你提點!
領口太高確係致命傷!
realclivea 大大
拍得好有feel~好like!!
我BF都有訂,但未有時間攞,希望今晚唔洗OT,可以今晚換衫.
~~咪咪~~
我喜歡黑色個套.
呢兩body的確無catcat大個兩隻玩得靚,呢兩隻好似無咗頸咁.
新果個body有咩西裝著得落??
大犯罪家:handshake:!!!!!!!!!!!!!

看了Cat 大大的post 後, 自己換了HT Bruce 頭雕連頸! 估吾到頸位有多一段拉高!! 拉完之後真係好fit 好型! :43:
看了Cat 大大的post 後, 自己換了HT Bruce 頭雕連頸! 估吾到頸位有多一段拉高!! 拉完之後真係好fit 好型! : ...
realclivea 發表於 3-11-2011 02:31 AM

呢張好毒...
看了Cat 大大的post 後, 自己換了HT Bruce 頭雕連頸! 估吾到頸位有多一段拉高!! 拉完之後真係好fit 好型! : ...
realclivea 發表於 3-11-2011 02:31 AM

乜小龍連頸個body條頸可以拉高架咩??我玩咁耐都唔知添,係咪就咁用力向上拉就得??

有番條頸即刻靚仔哂.:71:
回復 11# emilykls

sorry~ 吾係小龍呀! 係Batman 既Bruce Wayne , 動漫版果個!
aci 都出咗條長頸,用來d西裝,冬裝一流!