Toysdaily 玩具日報

查看: 20638|回復: 14

[分享討論] 幪面超人 Masked Rider iphone ipad AR carddass

http://ar.carddas.com/rider/cardlist?search=true&category=171001

有冇大大玩? 買左card download唔到, 求救:64:
隻 game 應該要用 日本 itune acc 先可以 dl.
試玩過十分悶 除左d拉打3d做得 ok 外
玩法十分差 :67:
試玩過十分悶 除左d拉打3d做得 ok 外
玩法十分差
AlanKing 發表於 23-8-2011 02:50 PM

係唔係 同 one piece 果隻 一樣 玩法 ?? thx
http://itunes.apple.com/hk/app/o ... ss/id429606925?mt=8

最近睇開 one piece 所以對 d 隻 game 有 d 興趣.
係唔係 同 one piece 果隻 一樣 玩法 ?? thx

最近睇開 one piece 所以對 d 隻 game 有 d 興趣.
Vince 發表於 23-8-2011 15:05

兩隻我都有dl 基本上係一樣 :65: 不過我1 張咭都冇 :DD

Vince 發表於 23-8-2011 03:05 PM

玩法 同one piece 不太一樣 因為 one piece 係回合 而拉打可以唔係
player 出完到 對手 還擊
之後輪到 對手 出完到 player 還擊
係輪住的
但拉打係玩比例圖 圓形個d
player 係藍色 對手 係紅色
按輪盤無式 轉動
當然係自已按的
但如果對手 比例大過player
分分鐘按唔到自已的比例藍色 就會比對手押住打死
玩法 同one piece 不太一樣 因為 one piece 係回合 而拉打可以唔係
player 出完到 對手 還擊
之後輪到 ...
AlanKing 發表於 23-8-2011 03:55 PM

ic ... thx ... 不過 d d game 其實都幾 ... :ice:
買 卡 都買到你窮 ... :unhappy:
ic ... thx ... 不過 d d game 其實都幾 ...
買 卡 都買到你窮 ...
Vince 發表於 23-8-2011 04:01 PM

其實玩的都只係心目中幾個拉打
    唔通真係玩晒全部咩
    最主要都係齊咭種
    之前都有玩遊戲王 同人打deck
    不過抽咭都抽窮
     最後冇玩deck
     只係儲3d 現在都有2佰幾3佰張
so...how to download???:help:
so...how to download???
AK30 發表於 23-8-2011 04:56 PM

先用 pc 申請一個 日本 itunes acc ... 之後用 pc dl, dl 完再過反去 iphone/ipad.

http://mygag.hk/?p=6049 <== 教學
回復 9# AK30

好似有破解版.....不過唔知安唔安全......

回復 10# Vince
Thank you very much man!
Installed, yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:66:
回復 6# AlanKing
咁大獲, try try sin:36:
有沒有人知,而家賣緊d card有
$13 和
$28-35
兩種有什麼分別?