Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 我新買的姨媽Billy仔!!獻醜啦

https://m.facebook.com/?_rdr#!/p ... 68241&source=46
放一格都6~7個鐘!{:1_217:}
{:1_214:}好整齊! 感覺好似玩具店的DISPLAY!
回復 30# 老孫

:71:絕對讚同師兄講法!
我指有人幫我攪,我有俾手功費,只是10%。
六神 發表於 24-2-2014 01:52 PM

oic... 我就係慳果10% 安裝費,
因為諗住自己一個搞得惦, 只係無諗過會咁重.... :60:
回復 34# 王者J

我自己隻細櫃就諗住1路砌1路改裝
結果奶晒野,水平唔岩,要找個熟既朋友幫手埋尾

不過最後效果都唔錯,鏡底鏡背再加led:72:
回復  王者J

我自己隻細櫃就諗住1路砌1路改裝
結果奶晒野,水平唔岩,要找個熟既朋友幫手埋尾

...
cergo 發表於 24-2-2014 03:48 PM

另一個角度諗, 其實可以當係吸收經驗:58:
師兄個鏡櫃好正吖:handshake:
我之前都有諗過後面加塊鏡的, 不過後來放棄o左:49:
回復 36# 王者J

只係鏡貼紙,不過買塊鏡會好d,痴死人:72:
回復  王者J

只係鏡貼紙,不過買塊鏡會好d,痴死人
cergo 發表於 24-2-2014 04:32 PM

OK 喎:71: 我都唔知原來有鏡貼紙呢樣o野{:1_215:}
我真係以為係買塊鏡痴上去的... :shy:
oh~~~~~~~好強大啊~~~~~
excellent collections. :71:
去日x城買最平,我唔知你用邊隻櫃,我就買3m,櫃頂櫃底門中間用3m防撞先刷,櫃兩邊用3m黑色既膠條 ...
六神 發表於 24-2-2014 02:00 PM

唔該哂你先!!我同你一樣都係用BILLY呀...不過係深D個隻...但我估應該一樣.....所以全部係日X城都有??痴完之後開關門會唔會唔順呀?
very neat and tidy, looks fantastic!
強!...陣容鼎盛!
好正啊  :35::35:
好整齊好正....快d post 另一個la..{:1_214:}