Toysdaily 玩具日報

查看: 12140|回復: 64

[個人收藏] 我新買的姨媽Billy仔!!獻醜啦

我新買的姨媽Billy仔!!獻醜啦

個櫃係姨媽家C到買, 星期四到貨, 15分鐘組合曬,勁快. 但我用了超過10個鐘放玩具,放層架,把位 , 搵返所有DISPLAY座........................

之後貼防撞毛刷, 膠條.勁難就位............. 而家全個櫃冇空氣入到,安心曬.

手機圖, 抱歉

Very Nice Collection!:71:
Support SOC fans...............................:71:
恭喜放晒d心头好出来!正啊!!
新櫃放得齊齊整整 ~ 正 ~ !! :71:
好正!好整齊!:71:
師兄排到好整整齊齊,btw~ 駛唔駛10個鐘呀?~ 邊擺邊玩咋呱:35:
正!不過門中間條銀邊好阻住境觀

個櫃係姨媽家C到買, 星期四到貨, 15分鐘組合曬,勁快. 但我用了超過10個鐘放 ...
六神 發表於 24-2-2014 01:09 AM

正呀!!
另外想教大大我都想買D野塞住DGAP位唔好入DUST....用邊隻會最FIT?
好正呀:handshake::77:好整齊:71:
好強呀樓主.............好多超合金, 又齊全............:love:
日日望住好醒神。
師兄爭抽led,我都係呢隻野,去老鴨整一抽
:71:      good job    :$        :handshake:

個櫃係姨媽家C到買, 星期四到貨, 15分鐘組合曬,勁快. 但我用了超過10個鐘放 ...
六神 發表於 24-2-2014 01:09 AM

師兄可以15分鐘組合曬, 係咪得你一個人組裝??
因為我都裝過, 但要成個幾鐘一個櫃... :54: