Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 我新買的姨媽Billy仔!!獻醜啦

好強呀樓主.............好多超合金, 又齊全............
ray文 發表於 24-2-2014 11:20 AM

有排都未到前輩你既程度,我有排追:o
師兄可以15分鐘組合曬, 係咪得你一個人組裝??
因為我都裝過, 但要成個幾鐘一個櫃...
王者J 發表於 24-2-2014 12:14 PM

我指有人幫我攪,我有俾手功費,只是10%。
師兄爭抽led,我都係呢隻野,去老鴨整一抽
cergo 發表於 24-2-2014 12:08 PM

唔攪啦,我自己放係bedroom欣賞巳好正啦。
勁正!!:46::71::71:
日日望住好醒神。
老孫 發表於 24-2-2014 11:25 AM

係架,我女友話好像係玩具店睇緊display咁。同埋發現原來放埋玩具座可以令件玩具正咁多。
正呀!!
另外想教大大我都想買D野塞住DGAP位唔好入DUST....用邊隻會最FIT?
iamfinethankuuu 發表於 24-2-2014 10:55 AM

去日x城買最平,我唔知你用邊隻櫃,我就買3m,櫃頂櫃底門中間用3m防撞先刷,櫃兩邊用3m黑色既膠條。

膠條有分size, 同埋有隻係灰色膠條。
師兄排到好整整齊齊,btw~ 駛唔駛10個鐘呀?~ 邊擺邊玩咋呱
philip97 發表於 24-2-2014 10:45 AM

冇計,我要清潔,汁位,搵盒,搵座,放回原位,我放display要兩次啦,睇個效果。但都係享受,呢幾日我仲幫佢地打立。
正!不過門中間條銀邊好阻住境觀
humanspider 發表於 24-2-2014 10:51 AM

呢度門巳經係最好架啦,冇計啦。
恭喜放晒d心头好出来!正啊!!
gazza1211 發表於 24-2-2014 02:05 AM

我係土寶買左個磅,等緊送貨,其待中。
有排都未到前輩你既程度,我有排追
六神 發表於 24-2-2014 01:50 PM

唔好咁講啦, 大家收藏唔同啫............你已經好利害喇............:71:
放玩具真係一個大問題!超辛苦,現在我都上架中,好明白你心情!:die:
唔好咁講啦, 大家收藏唔同啫............你已經好利害喇............
ray文 發表於 24-2-2014 02:23 PM

我其實仲有一個櫃冇影到,放其他類型既合金,但我就冇玩聖鬥士同高達。
放玩具真係一個大問題!超辛苦,現在我都上架中,好明白你心情!
mcdonaldsmark 發表於 24-2-2014 02:29 PM

係架,研究點放巳經用了好多時間。
我其實仲有一個櫃冇影到,放其他類型既合金,但我就冇玩聖鬥士同高達。
六神 發表於 24-2-2014 02:32 PM

喂喂喂∼∼∼∼影埋嗰個柜post上來啦!

最重要係好整齊唔似垃圾崗。如果擺玩具擺都好似重林咁,其實係唔好睇。
清楚,乾淨,整齊,一眼睇晒,非常舒服。