Toysdaily 玩具日報

查看: 19930|回復: 81

[玩具攝影] 聖衣神話EX冥雙子座 - 撒卡登場!!!

2014年2月EX冥界角色第一彈冥雙子座 - 撒卡終於推出了............{:1_208:} 今次除了包裝上與普通EX版有少許分別外, 內裏配件QC都與EX產品差不多............:78: 雖然今次冥雙子同樣受到外界唔少批評, 但是其實除了面相有D出入外, 其他聖衣及設計都算OK呢..........:43:而最可惜係面相只有普通的淚目而沒有血淚目呀.......... 希望繼續快D推出其他冥界角色啦..........當然要趕快推出埋黃金水瓶同金牛先啦最好.............:71:

與以往EX包裝少了膠外套較為可惜呢~

包裝內配件一覽~

先黎冥雙子星座形態~

舊冥雙撒卡模樣~

EX素體模樣~

新舊冥雙比較~

閉目又幾型仔呢~

可惜沒有血淚目...........

與卡隆合照~

與黃金雙子合照~

勁POST~支持 RAY文兄~
嘩.......... 一係唔浦頭, 一浦頭就出post! {:2_254:}
又係到放毒...
:he::he::he:

勁POST~支持 RAY文兄~
聖鬥士JACK 發表於 24-2-2014 12:35 AM

THX JACK, 你又咁夜呀~:)
THX JACK, 你又咁夜呀~
ray文 發表於 24-2-2014 12:41 AM

差不多要去瞓了~~~~~~~~~HAHA
嘩.......... 一係唔浦頭, 一浦頭就出post!
可變戰士 發表於 24-2-2014 12:41 AM

梗係啦, 唔係點做撰稿員呀................:34:
又係到放毒...
小堅 發表於 24-2-2014 12:41 AM

係分享...................你都放啦............:36:
差不多要去瞓了~~~~~~~~~HAHA
聖鬥士JACK 發表於 24-2-2014 12:45 AM

ME2呀...............今日影左好耐相喇..................{:1_233:}
係分享...................你都放啦............
ray文 發表於 24-2-2014 12:48 AM

唔同的...
:74:

影得靚個D叫放毒,影得差個D叫降低購買慾...
你係前者,而我就係後者...
:he:
嘩 ~ Ray文兄咁快手嘅 ~~
好帖就一定要支持啦 ~ ~
呢隻EX冥雙子我仲係1516中,又唔係好鍾意,但係又有少少想要 . . .
而家睇翻,舊版真係好似個肝有事咁 . . .
話時話,我都唔知隻舊版擺咗去邊添 . . .
梗係啦, 唔係點做撰稿員呀................
ray文 發表於 24/2/2014 12:47 AM

:36:咁幾時寫啲12寸人偶報告, 同大家分享呀?? :x :34:
:36:大連百貨.....{:1_222:}
頭像被屏蔽
2014年2月EX冥界角色第一彈冥雙子座 - 撒卡終於推出了............ 今次除了包裝上與普通EX版有少 ...

ray文 發表於 24-2-2014 12:33 AM

大大的大腿盔甲中左左腿,cc
包盒既膠紙長得濟呀?﹗