Toysdaily 玩具日報

Gigahobby停刊...

Gigahobby差不多跟toysdaily 同時期開始的 ...
玩具日報記者 發表於 22-2-2014 07:08 PM

Toysdaily亦一樣每況愈下,難道會與Gigahobby差不多同時期結束……?{:1_207:}
可惜可惜,又一本本港玩具雜誌停刊!十分喜愛最底價中Bid遊戲。
十分喜愛 Giga Hobby. 小弟亦有幸BID中過一次. 希望佢會有其他發展.
真系好有感觉....................
頭像被屏蔽
買了最後一期,留個紀念:sad:
Toysdaily亦一樣每況愈下,難道會與Gigahobby差不多同時期結束……?
太陽之牙 發表於 23-2-2014 08:38 PM

好多 資深 有心 熱血 肯出帖子的大大,已變沈默 的一群:oh:
我係Gigahobby既FANS
雖然網上成日可以睇到新品資訊
但一本地道同由玩家角度出發既ACG刊物絕對有存在價值!!

而且舊物新影
同產品進化歷史
新舊版本改動對照
(微星,老變,天威etc.)
都係我每期必追既專題

每月我都會買HJ,電擊,Gigahobby同模魂誌
間唔中先買一次機界
今次停刊真係一個壞消息
希望今次暫別後
Gigahobby會以新姿態出現!!
回復 22# roystoy

我也希望td一直延續落去.....畢竟由細睇到佢大架:$
支持了幾十期, 數年前已cut:79:
回復  roystoy

我也希望td一直延續落去.....畢竟由細睇到佢大架
老文 發表於 24-2-2014 02:22 PM

雖然小弟 不滿某些人 處理事件手法,但絕對 欣賞 支持 日報中 有心 熱血 的帖子
買了一本作最後支持 :77:
回復 26# roystoy

我都只盡量集中分享"玩具事"就算了...其他d...你睇我唔到..我睇你唔到..:78:但我有一樣野真係好想好想...就係"老c"可以重出江湖,介紹吓佢d珍藏...:$
作為一個玩具壇..始終要有一個沒有自我祟拜神級代表性的人物支持住呢道..耐不耐毒吓我地d宅男,有時又可以持平地點醒我地...咁玩具團火先唔會咁易熄...我自己係咁諗:77:
剛剛先掉晒以前果d