Toysdaily 玩具日報

查看: 6014|回復: 14

[玩具攝影] 逆天的聖衣神話EX~ 雙子座(冥衣)

冥衣隻色係幾靚~ 可惜我覺得係貴左少少∼ 不過有愛都冇辦法∼ {:1_207:} {:1_207:} {:1_207:}
{:1_209:} 配件少到可憐,唔知點解可以開8千算?
入黎支持下先...
我隻都未有時間砌...
配件少黃金咁多但定價可貴咁多:42:
原本跳就會買,但始終係原雙子座,唔會好似OMG咁跳,所以這價錢都係睇下算
nice photos! his faces look lovely and kawaii, i like it...:)
頭像被屏蔽
good, 支持~~~~~~~~~
配件少黃金咁多但定價可貴咁多
原本跳就會買,但始終係原雙子座,唔會好似OMG咁跳,所以這價錢都係睇下 ...
嘉豬 發表於 22-2-2014 12:50 PM

對, 我今日都放棄左冇買~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
冥衣隻色係幾靚~ 可惜我覺 ...
逆天原罪 發表於 22-2-2014 12:25 PM

星矢除了2隻黃金EX.
其他留比你買.:unhappy:

大佬天出POST, 一定支持呀:handshake:
星矢除了2隻黃金EX.
其他留比你買.
高機動型黑百合 發表於 22-2-2014 06:46 PM

唻緊個D都好正呀.....一齊入啦百合:he:
唻緊個D都好正呀.....一齊入啦百合
iamfinethankuuu 發表於 23-2-2014 09:45 AM

星矢夠皮, 買埋金牛水瓶收手:oh:
留比毒J同Raymond d死忠買埋佢:x
星矢夠皮, 買埋金牛水瓶收手
留比毒J同Raymond d死忠買埋佢
高機動型黑百合 發表於 23-2-2014 12:49 PM

我就揀唻買....OCE一定SKIP左先....暫時已經知的EX有水平...金牛....拉曼....SION...下一隻非黃金唔知會唔會......係....{:1_214:}
我就揀唻買....OCE一定SKIP左先....暫時已經知的EX有水平...金牛....拉曼....SION...下一隻非黃金 ...
iamfinethankuuu 發表於 23-2-2014 04:52 PM

有錢都無位.
何況又無錢又無位.:help:
天少出post一定要支持呢.............:)
好正~