Toysdaily 玩具日報

查看: 8632|回復: 15

[玩具攝影] 係hottoys完成唔到呢個夢 唯有係到完住夢先 IRON MAN格納庫

係hottoys要有mark1-7 再買7個格納庫實在太貴了
加上小弟連放到既位置都無 甘就唯有玩住甘先 當完左個夢都好:love:
因為無咩時間關係 只係影左幾張 仲影得好差 各位師兄唔好介意 thx!

幾靚!!
請問依套格納庫係邊度有得買??THANKS
幾靚!!
請問依套格納庫係邊度有得買??THANKS
Roy_J 發表於 15-1-2014 08:10 PM

雞旺地庫丫 師兄~
呢set都好正啦! 又靚又慳位~
總係覺得有 Hall of armor, 但缺少佐 mark 1, 點都係未齊人.
kevchan1103 發表於 16-1-2014 02:48 PM

幾錢左右?! 等我都去買返套, 唔該~:77:
好美!! 最重要是自己玩得開心!
請問幾$一個?放3.75放得落嗎?
kevchan1103 發表於 16-1-2014 02:48 PM

係丫 我都係甘認同 細既有細既精緻

總係覺得有 Hall of armor, 但缺少佐 mark 1, 點都係未齊人.
audiokids 發表於 16-1-2014 04:56 PM

我都認同丫 但無辨法 如果mark1同tony都有就過引 :D

幾錢左右?! 等我都去買返套, 唔該~
Roy_J 發表於 16-1-2014 07:43 PM

7X 一個{:1_225:}

好美!! 最重要是自己玩得開心!
狂熱 發表於 16-1-2014 07:53 PM

認同丫師兄! 做人最緊要開心 買玩具就係甘既心能:DD

請問幾$一個?放3.75放得落嗎?
ironspider 發表於 16-1-2014 08:48 PM

7X  3.75就唔清楚
個座幾高?THX!

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 13 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
個座幾高?THX!

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 13 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
基拉大和 發表於 19-1-2014 12:53 PM

係淘見到的
尺寸:4*6*12 厘米
請問每個櫃用咩電,可以影影電池位置嗎?
係丫 我都係甘認同 細既有細既精緻

我都認同丫 但無辨法 如果mark1同tony都有就過引

7X 一個 ...
tiikly 發表於 16-1-2014 10:07 PM

kidslogic果SET唔係3.75" 咩?? 樓主果套都係 kidslogic黎
另外入咩電?? or usb供電?
請問每個櫃用咩電,可以影影電池位置嗎?
老孫 發表於 21-1-2014 02:07 PM

用3粒 3A電

kidslogic果SET唔係3.75" 咩?? 樓主果套都係 kidslogic黎
另外入咩電?? or usb供電?
Roy_J 發表於 24-1-2014 04:41 PM

我都唔知係咪KIDSLOGIC出,因為果日行開雞旺地庫見到幾吸引就諗都無諗即興買左返黎,我都想係USB供電 可惜係用3粒3A電:help: 呢個尺寸:4*6*12 厘米<--我都係係逃BO見到一模一樣我先甘講
7X 一個{:1_200:} 隻公仔都係8x-9x一隻,  都幾貴:69:, 不過買齊成set好壯觀呀!{:1_202:}