Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] EX雙子座冥衣(手機圖)

由於我冇買黃金雙子,所以點都要入返隻冥雙子,滿心期待去落訂,滿心歡喜去攞貨,結果又唔係我想像中咁靚...係咪一開始我諗多左呢?

頭髮變左紫色,少左份陰沉,多左份脂粉
咁EX身形點都係靚D,不過唔知係我先係咁定點,對肩甲天然下垂...變A字膊,腕甲好鬆,同埋重點,勁易甩油!!

善良到不得了既面相...

舊版既陰氣重好多,膚色我接受,反正已經係死人

新舊對比

將舊頭移去EX身,感覺MATCH D

新舊聖衣形態,就咁睇冇乜野,但玩上手就發覺EX版四隻手都冇舊版咁靈活

好,黎D POSE相先

你有見過行星爆炸的樣子嗎?

銀河~~~~
http://i140.photobucket.com/albums/r19/rickysukiland/screen201412111241_zpse714a986.jpeg
爆裂拳~~~~~~~
http://i140.photobucket.com/albums/r19/rickysukiland/screen201412105657_zps85998f95.jpeg

尋晚玩到呢度都已經點幾鐘...搵日再影埋佢
真係冇想像中咁正...........呢隻ex好失色囉
樓主得閒可唔可以影幅係新舊版同時擺出A.E.的pose黎睇下?!:D
恭喜入到雙子呢..............等我都快d去拎黎玩先.........{:1_205:}
頭像被屏蔽
好型。我都想入翻隻