Toysdaily 玩具日報

查看: 6597|回復: 14

[玩具攝影] ~~~Kira的2011~~~

2011,花在玩物上的真的很多....請各兄弟一起來細數我的罪吧~

1. K-On Figma: 開頭完全唔知k on係乜東東,後來無聊下上網睇了成套動畫,就迷上了.最喜歡主角平澤唯的天然呆性格,所以成team第一個係買佢.有時唔開心時望到佢地都會開心灑

2.RG Gunpla X4: B 記最新的系列,砌到你眼矇,水貼又多,不過完成後頗有滿足感的

3. 機戰og模型: 大積加(特別ver) & 古鐵巨人

4. D_Style Gaogaigar: 見佢可以分體合體就買來玩了,目前只買了一隻d style

5. MG 00 Raiser: 於生日時自買俾自己ge禮物,可是砌時出了點錯,變得不完美了,但這款mg我係覺得ok的

6. D Arts Digimon: 原本只諗住買戰鬥暴龍的...點知...

7. SR 合金 x4 : 呢個系列令我接觸到超合金玩具了.4隻中最愛勇者王(雖然捱了炒價)

8. SHF Riders: 識我ge朋友都知我差唔多出一隻買一隻xd...2011年當然也買了不少,在此只分享2011的一小部份吧^^

9. Composite Ver Ka Cybaster:係就幾靚,但玩時好擔心佢d件甩...

10. Megahouse地隱俠:小弟2011最喜愛玩具^^雖然貨品出了問題要換,但仍無損我對它的愛

最後一樣....年尾我還是敗了它回家.......

最後祝願各位o係2012年繼續覓得心頭好,thx support^^
K-on! figma我只有梓喵,因為我只對梓喵有愛!加上錢的關係...
D-Style勇者王同SR創聖是好物~我都有~
犯左好多宗罪:67:...大大來年繼續努力呀:$
MH地隱俠都是我的最愛:71:
Welldone Kira! :71:

OT: Have u play GVE and use S Freedom and Strike yet? :shy:
古鐵巨人very good!!!!!!
Welldone Kira!

OT: Have u play GVE and use S Freedom and Strike yet?
Douglas.M.Saint 發表於 31-12-2011 07:20 PM

S Freedom: Mission Mode 成日用,但同人打好似唔多好

strike....用過下,但成日press錯搞到換錯裝=0=
k-on 亞~~
全套FIGMA我妹達成中...
之後就係K-ON喇...
Good sharing, happy new year 呀! 小弟初初都想入RG坑, 不過始終對砌模型興趣不大, 隻DMK文哥到依家都未郁, 因為想噴過做舊化!!!!!!!!
S Freedom: Mission Mode 成日用,但同人打好似唔多好

strike....用過下,但成日press錯搞到換錯裝=0=
KiraYamato0621 發表於 31-12-2011 07:43 PM

Can teach me a lesson?  :shy:
新年快樂 Kira 兄~~~~~好多品種玩具喎~~~~:77:
Can teach me a lesson?
Douglas.M.Saint 發表於 1-1-2012 12:26 AM

嘩,我玩得好屎ja,今朝同frd玩先俾佢鬧完黎xd
唔介意ge不如德哥指教下小弟ar(因為我真係超廢)

my psn:kira06211986

SF好好用wo,
放d浮游炮出來再用特射範圍超大,
玩2v2又可以幫隊友擾亂對手,
加上蓄力射擊蓄得快,射得快,好好用不過我就like d無限彈既機,好似zz,百式等,x1,x2改都好用
PS3? no game interested:34:
只有戰鬥暴龍獸~