Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年6月 聖衣神話 人馬座 星矢 (官圖P10)

可能受套悶棍omega影響,對成條line都無咩興趣買,之前見光牙賣兩魚找一蚊都無入手,不過呢隻話晒係星矢,睇落算不錯,四魚半以下睇現貨質素才入手,貴過的話就寧願慳番d錢睇住舊神話射手加胸像好過:78:
都可以接受啦:71:
頭雕好靚 ~ 係咁多 . . .
終於等到佢出呢隻人馬座星矢:$
希望大腿個甲大返啲,同埋對翼改返尖啲,水晶又細返啲
最緊要香港唔好賣咁貴:44:
一出我一定要雙入~~唔入點對得住自己WO~~!!!!!
好型喔{:3_126:}
雖然套OMEGA真係好廢, 但呢隻真係好靚....:35:
可能受套悶棍omega影響,對成條line都無咩興趣買,之前見光牙賣兩魚找一蚊都無入手,不過呢隻話晒係星矢,睇落算不錯,四魚半以下睇現貨質素才入手,貴過的話就寧願慳番d錢睇住舊神話射手加胸像好過 ericlai58 發表於 20-2-2014 11:02 PM

完全同意, 係套卞通搞衰晒, 唔好話2魚找一雞, 我係反嘔城見到隻光牙1魚4蟹都買唔落手:cool:,
面相係幾唔錯, 不過........
攝住晒ex黃金d時間, 頂
出左羊價,8000羊==
為什麼他們仍然用舊聖衣神話身而不是用EX...
出左羊價,8000羊==
godgundam 發表於 21-2-2014 12:18 PM

又咁住搶:die:
買就一定買,現貨過7算真係要等一等:70:
又咁住搶
買就一定買,現貨過7算真係要等一等
花少爺 發表於 21-2-2014 12:36 PM

獵戶行貨批價都7算, 如果唔係瑞記逼客食, 根本冇乜人會返獵戶.
6月應該冇好野跟, 逼唔到客食呢隻垃圾人馬, 留返瑞記自己賣.

不過當個個賣家連批發都一齊睇死佢係死貨的時候, 輝火效應又有機會出現.
總之, 可有可無的, 可以等插水先出手.
唔買會死人的就自己諗啦.
獵戶行貨批價都7算, 如果唔係瑞記逼客食, 根本冇乜人會返獵戶.
6月應該冇好野跟, 逼唔到客食呢隻垃圾 ...
redfish 發表於 21-2-2014 12:50 PM

衰記自己清貨唔係應該仲精彩咩?:43: 眼見光牙係反嘔城賣魚四仲要當黃牌正價賣,當時真係嚇到眼都突埋:handshake:
都係睇孤主訂價開幾多啦,總之唔會再盲目仆去訂:68:
衰記自己清貨唔係應該仲精彩咩? 眼見光牙係反嘔城賣魚四仲要當黃牌正價賣,當時真係嚇到眼都突埋:ha ...
花少爺 發表於 21-2-2014 01:50 PM

就係光牙搞到咁, 瑞記個買手仲敢唔敢再試一次, 你估出左事真的唔駛負責?

買手要估計3個月後的需求, 街鋪只需出貨前一個月交ORDER數.