Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Figma 進擊的巨人 Mikasa

睇完RAY兄個REPORT, 可以貼小D相, 就貼D 不同既相.

條頸巾是小時候, 艾輪從小屋救回三笠成為家人的第一份禮物, 所以她十分重視.

另外一個PARTS 為T-SHIRT VERSION.  

呢個表情是艾輪被女巨人食左時, 超憤怒時嘅表情.

表情都好神似.

個立體機動無到條繩, Too Lazy!!

如果FIGMA 出靚D個頭髮, 例如有D幼D既頭更好.

同ZEDLA 隻揪.

好似想殺死人咁款.

用盾都唔惦.

LAST.
馬兄終於出post呢..............正.............:71:
d頭可以再出好d就更prefect...........:78:
等埋alan 兵長~~~~~~~~~~~~~~~~
入黎支持下先...
呢隻唔差...
最意外係估唔到佢會有個膠勾...
本來都覺得佢出得ok.............但佢把秀髮令我覺得佢好老翻{:1_224:}
好圖好物!!:D
BTW,勇者個名叫LINK,
ZELDA係公主個名.{:1_203:}
有時間會玩下個勾。{:1_205:}

入黎支持下先...
呢隻唔差...
最意外係估唔到佢會有個膠勾...
小堅 發表於 20-2-2014 04:00 PM
基本上隻隻野個頭都係唔得,好似扭蛋蕉頭。:38:

本來都覺得佢出得ok.............但佢把秀髮令我覺得佢好老翻
fatcheong 發表於 20-2-2014 06:03 PM
多謝提醒,我打個時都怪怪地。:35:

好圖好物!!
BTW,勇者個名叫LINK,
ZELDA係公主個名.
jumpjumptiger 發表於 20-2-2014 06:14 PM
支持下靚相先 ~~
三爺對林克 . .  .  林克都識旋風斬,可以鬥片 ~ :x