Toysdaily 玩具日報

[Aci Toys] [ACI Toys] 1/6魔戒系列 Lord of the Rings:Ringwraith 戒靈现身! 完整更新!

回復 48# acitoysltd

之前唔係話首500 個送多把劍?咁訂果時點知有無?同埋唔係28/2 先開訂咩?已知價?
回復 61# 廣闊的宇宙
介靈幾隻一齊至有气勢
[img][/img]回復 55# acitoysltd

如果魔介系列只入一隻,Sauron係不二選,頂多入埋干豆腐
回復 55# acitoysltd

請問  morgul 會否重出?
回復 44# acitoysltd

請問而家買左呢隻,到時是否有獨立馬配回?定是要哽套裝?
回復 62# saihttam

13XX
SEVEN VIP !@XX
回復 65# 有性格

MORGUL在另一品牌手上
應該好難啦
回復 68# kaselai

好彩我有keep !
回復 67# kaselai

已開訂?? 唔係話28/3先開咩??
Aragorn, Lurtz, Legolas, Eomer, and ......Sauron........and  xxxxx soldiers.

国內人工、 ...
acitoysltd 發表於 27-2-2014 03:03 PM

雖然係LOTR fans, 嚴選下哩隻都係skip, 但萬二分期待貴公司下隻 Aragorn~!
個人最愛的電影角色之一, 請務必雕出演員同角色神髓, 加油!

另外請問你們公司所得LOTR角色版權是否與其他公司不同? 即大家所出角色不會重覆?
回復 62# saihttam

未開訂。28/2   300pm(明天), 不是3月!
雖然係LOTR fans, 嚴選下哩隻都係skip, 但萬二分期待貴公司下隻 Aragorn~!
個人最愛的電影角色之一, 請 ...
halfool 發表於 28-2-2014 12:11 AM

版權是與其他公司地区不同, 兩公司的角色我們會避免重覆.
回復  acitoysltd

請問而家買左呢隻,到時是否有獨立馬配回?定是要哽套裝?
有性格 發表於 27-2-2014 08:05 PM

我們會给大家多一点选择
回復  acitoysltd

之前唔係話首500 個送多把劍?咁訂果時點知有無?同埋唔係28/2 先開訂咩?已知價? ...
saihttam 發表於 27-2-2014 06:26 PM

可以預訂前,先確認