Toysdaily 玩具日報

[Aci Toys] [ACI Toys] 1/6魔戒系列 Lord of the Rings:Ringwraith 戒靈现身! 完整更新!

對呢隻都有啲興趣...希望件衫啲料做好啲啦
回復 44# acitoysltd

請問有邊幾間零售商有賣? 又請問匹馬會否單獨出?
回復 43# saihttam

在 銀城、皆旺、信和、T2 各主要1/6零售商都有售, thanks!
回復 6# icewung

會是改良版的!{:1_235:}
定價高左D,無頭喎!
請問跟住仲有咩出?
定價高左D,無頭喎!
請問跟住仲有咩出?
有性格 發表於 26-2-2014 10:51 PM

呢個價係SCAR PREDATOR的價錢. 雖則版權費應該LOTR貴D. 但ASMUS在前, SCAR在後,
現價較難JUSTIFY....
回復 51# ivykwong1997
有金屬件,原來又要版權費,呢個價可能差不多wo
回復 48# acitoysltd
Thanks
定價高左D,無頭喎!
請問跟住仲有咩出?

国內人工、物資、人民幣不停漲;成本真的很高啊!
我們這行的產品,畢竟是高消費品,產量少,製造過程覆雜,開發時間長且貴、版權稅等;
小公司真的不易為,自問價格對得起人客和公司內、外的員工。絕大部分收益已用於各部門的開支。
希望各界大力支持真心服務的小企業務!
Aragorn, Lurtz, Legolas, Eomer, and ......Sauron........and  xxxxx soldiers.

定價高左D,無頭喎!
請問跟住仲有咩出?

国內人工、物資、人民幣不停漲;成本真的很高啊!
我們這行的產品,畢竟是高消費品,產量少,製造過程覆雜,開發時間長且貴、版權稅等;
小公司真的不易為,自問價格對得起人客和公司內、外的員工。絕大部分收益已用於各部門的開支。
希望各界大力支持真心服務的小企業務!
回復 55# acitoysltd
不如下前考慮出Sauron先:he:

回復 54# acitoysltd

"希望各界大力支持真心服務的小企業務!"

"希望各玩具品牌大力減價支持真心比錢買FIGURE的廣大玩家!" <---- 係咪傻架, 邊有公司啋你.

做公司要賺錢, 天經地義; 但又算唔上係服務. 這只是交易.
進入最後1300 分鐘ACI TOYS 首個 LICENSE 作品:魔戒「戒靈 」即將於 香港 開售啦!{:2_295:}

戒靈重現人間

戒靈重現人間

係&#22175;個時間,心情幾複雜!{:3_129:} ... 又興奮!又緊張! 因為想到由 零到 終於現身,多謝每一位令這件事成真的團隊!

過去個幾日, 多謝大家的寶貴意見!{:1_235:}我都好重視。因為希望您&#21707;願意留意表達您的想法。

可能這個Figure 未必係您杯茶,但希望大家繼續支持 我們 (中小企) 。我們希望繼續 香港人的精神 .....

「不放棄」。{:1_202:}   

多謝大家!
{:3_144:}
這款戒靈Figure限量1,500套,將於本周五(2月28日)在旺角銀城廣場的Seven開訂,首五百位買家送限量合金劍一柄;凡於本周五當日預訂的玩家,既可獲贈Coupon一張,預訂之後推出的ACI TOYS《魔戒》1/6阿拉岡(Aragorn)享有$100折扣優惠。另外又可即場參加抽獎,中獎者可得1/6阿拉岡一個,名額只限10個。本周六(3月1日)下午3時半至4時半期間,還有戒靈的Cosplay在Seven現身,歡迎粉絲到場拍照。凡將相片上載至Seven的facebook專頁而被選中的話,有機會得到1/6戒靈一個,詳情可到該專頁瀏覽。

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/lifes ... 0224_00982_001.html