Toysdaily 玩具日報

[Aci Toys] [ACI Toys] 1/6魔戒系列 Lord of the Rings:Ringwraith 戒靈现身! 完整更新!

Asmus 果隻極速登場,連埋隻馬夠晒氣勢,不過睇完佢果D美圖後決定要訂aci,尚等緊隻馬先入手
asmus果隻做得太似「攪乜鬼奪命雜作」了,希望aci重出morgul吧,asmus實在買唔落,加返個頭罩+流星槌就攪掂
戒靈已訂
未知戰馬憑單會否有折購價惠 ?
如果即時出SET 仲平過分開入我以後唔會訂....
其實做隻馬使唔使拉臣?
有性格 發表於 2-4-2014 01:35 PM

隻馬有拉臣 ga!
戒靈、戒靈戰馬會否一套推出,因為想一套買,謝謝。
上下盤 發表於 2-4-2014 11:19 AM

戒靈, 戒靈戰馬會一套推出, 戰馬也會單出.
但到時 戒靈可能是第二 version
而且現在        訂戒靈可能更抵!
回復 140# acitoysltd
請問戒靈戰馬整套似否又係Limited? Thanks.
How much is that 'horse' alone?
:73:
睇完AsmusD圖,都係覺得怪怪地.
:35:戒靈有馬騎一套,個價唔知係...
連馬一齊收藏價值即刻高曬
請問邊到店舖有得訂?唔想上網訂
Asmus 果隻極速登場,連埋隻馬夠晒氣勢,不過睇完佢果D美圖後決定要訂aci,尚等緊隻馬先入手
asmus果隻做得 ...
交叉人 發表於 7-4-2014 12:34 PM

收到了 thank you for your support :36:
連馬一齊收藏價值即刻高曬
請問邊到店舖有得訂?唔想上網訂
老實人 發表於 8-4-2014 12:08 PM

http://www.acitoys.com/wheretobuy.html
抽獎有結果未呀!老細
回復 148# bababa

有啦,睇
   FB
「ACI TOYS 1/6 魔戒:阿拉岡」大抽獎 結果

凡於首日(2月28日)在SEVEN預訂「ACI TOYS 1/6 魔戒:戒靈」,均可參加抽奬,得奬者可獲得「ACI TOYS 1/6 魔戒:阿拉岡」乙隻。(名額10個)

得奬幸運兒之會員編號如下:

1) #301
2) #1920
3) #1922
4) #106
5) #1904
6) #478
7) #1921
8) #1691
9) #021
10)#821

*所有得奬者將有專人再作電話通知。

Thank you for all your support here! Hope you enjoy our most anticipated figure in 2014!

Bryan