Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] PE福特 隨拍幾張

呢隻 PE福特 真係高質素, 唔知C兄有冇入埋把王者之劍呢? 福特手拿王者之劍真係霸氣十足
想問吓而家邊度重有得買,
及淘宝買貨有事可以點
回復 62# j.w

Seems sold out in market and 3/F sino. If you buy in "Tao Bo", u have to ask the seller for after sales service-such as reurn and exchange service
回復 61# gunconhk

我無買到啊,我連個主體都沒有買,
回復 62# j.w

我唔知宜家邊度有呀,我都係朋友幫我摞既...

咁可能你要同商家溝通下先得了,睇睇係邊度出問題,但如果係細既私人商家可能就難講D了
我粉碎你就得..............
ray文 發表於 26/2/2014 10:27 AM

唔使! 我唔使你粉碎, 都會自動斷關節...........:34:

將來等你出神話戰損版po! :he:

想問吓而家邊度重有得買,
及淘宝買貨有事可以點
j.w 發表於 27/2/2014 07:00 AM

我之前問過現時點A鋪, 老細話會返貨, 你睇下考唔考慮! :77:
唔使! 我唔使你粉碎, 都會自動斷關節...........

將來等你出神話戰損版po!

我之 ...
可變戰士 發表於 27-2-2014 10:47 PM

去你屋企爆你d收藏..............{:1_214:}

回復 66# 可變戰士

請問有無地址及名同電話
回復  可變戰士

請問有無地址及名同電話
j.w 發表於 28-2-2014 09:57 AM

想問吓有無得訂
想問吓有無得訂
j.w 發表於 28/2/2014 10:01 AM

我頭先去過現時典2樓, 問過老細幾時返貨??  佢話下星期初返貨, 你可以留意下! {:1_197:}

我叫佢留咗隻俾我, 你睇下買唔買到喇! :57:
回復 70# 可變戰士

師兄方便就留個地址及店名Pm比我,有電話就最好,因為聽聞上面黑店多及家住得遠所以未能經常出去,thx
回復  可變戰士

師兄方便就留個地址及店名Pm比我,有電話就最好,因為聽聞上面黑店多及家住得遠所以未能 ...
j.w 發表於 1/3/2014 04:08 AM

我都無佢電話,喺現時點2樓,電梯上到2樓向右轉個靚彎,向前行過幾間鋪就係佢! 個窗廚有好多老變!我大約下星期五會再出去,或有咩消息再通知你!你住得遠就唔好好似我咁騰嚟騰去!
回復 72# 可變戰士

唔該師兄先
想問吓有無師兄知皆旺有無得賣及信和又有無貨返。