Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] PE福特 隨拍幾張

可變兄。。。我應該無抵抗力。。。會死去入。。。
manchuenau 發表於 19/2/2014 08:35 AM

我都打算買, 哩個禮拜尾去現時A鋪睇睇有貨返未先! {:1_220:}

反正我之前買咗復刻褔特, 都唔爭在, 大家都買喇! :)
你咁有誠意就借我玩下先啦..............
ray文 發表於 19/2/2014 12:53 PM

褔頭又唔買, 建造派黃色又唔買, 仲話吹水......矛得傾!! {:1_216:}
幾型下,有冇人可以介紹下,這產品是什麼廠出的?同有沒有網址可睇睇,thx。
步京暈 發表於 19-2-2014 11:09 PM

這是perfect effect所出 叫warden
網上很多review{:1_220:}
回復 30# 步京暈

Ching 直接上信和三樓睇實物
褔頭又唔買, 建造派黃色又唔買, 仲話吹水......矛得傾!!
可變戰士 發表於 19-2-2014 11:15 PM

我都冇福特巨人........冇得合體, 算喇..............建造都話留返比你入囉..........:58:

已經買左.....在hb買.......1牛唔駛...真係好正呀...............

回復 35# ray文

根本不需要tfe那個啊....:57:
回復 36# manchuenau

ching真多收藏呀{:1_208:}
已經買左.....在hb買.......1牛唔駛...真係好正呀...............
manchuenau 發表於 20-2-2014 11:17 AM

:Q...................好利害呀, 咁多老變收藏...........:shiny:
回復  ray文

根本不需要tfe那個啊....
ivancheng 發表於 20-2-2014 11:12 PM

有就可以合埋體嘛................{:1_238:}
回復 40# ray文

原本諗住入mp....點知俾你毒到入埋第三方.........{:1_206:}
回復 38# ivancheng

都唔算多啦.............我仲會再入...........
回復  ray文

原本諗住入mp....點知俾你毒到入埋第三方.........
manchuenau 發表於 21-2-2014 10:14 AM

mud有d咁既事..................:(
果然大把貨呢............太強喇.............:D
回復 43# ray文

我仲想入六面獸呀....但未回到氣.........要休息吓..........
回復  ray文

我仲想入六面獸呀....但未回到氣.........要休息吓..........
manchuenau 發表於 21-2-2014 11:16 AM

六面獸相比你d勁野濕濕碎啦..............:58:
同福特差唔多啫............{:1_203:}