Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] PE福特 隨拍幾張

我都冇福特巨人........冇得合體, 算喇..............建造都話留返比你入囉..........
ray文 發表於 20/2/2014 10:28 AM

大家一齊買先開心! {:1_220:}
已經買左.....在hb買.......1牛唔駛...真係好正呀...............
manchuenau 發表於 20/2/2014 11:17 AM

嘩! 你啲老變拍得住RAY文! {:1_221:}

回復  ray文

原本諗住入mp....點知俾你毒到入埋第三方.........
manchuenau 發表於 21/2/2014 10:14 AM

唉......... Ray簡直係罪魁禍首, 我同你都係受害者. :67:
大家一齊買先開心!
可變戰士 發表於 21-2-2014 11:25 PM

我有錢買就開心..................:44:
嘩! 你啲老變拍得住RAY文!

唉......... Ray簡直係罪魁禍首, 我同你都係受 ...
可變戰士 發表於 21-2-2014 11:27 PM

衰仔, 我邊有好多老變呀, 咪得幾隻............成日都扮到自己咁可憐~:67:
我有錢買就開心..................
ray文 發表於 22/2/2014 10:26 AM

你有6面獸喎! 好唔好玩? :p

衰仔, 我邊有好多老變呀, 咪得幾隻............成日都扮到自己咁可憐~
ray文 發表於 22/2/2014 10:27 AM

你依家無, 唔代表將來唔會有, 投資老變絕係你嘅好選擇! {:1_214:}
回復 45# ray文

好一個濕濕碎呀....{:1_204:}
你有6面獸喎! 好唔好玩?

你依家無, 唔代表將來唔會有, 投資老變絕係你嘅好選擇! { ...
可變戰士 發表於 22-2-2014 12:05 PM

要有錢投資先得架............有都要投資落個仔度啦...........:79:
回復  ray文

好一個濕濕碎呀....
ivancheng 發表於 22-2-2014 02:25 PM

你得既................:71:
想問一下師兄們,現在那裡有現貨,謝
要有錢投資先得架............有都要投資落個仔度啦...........
ray文 發表於 24/2/2014 10:09 AM

你唔咪投資咗好多玩具, 第2時比小Ray將來將啲玩具粉碎囉! :34:
回復 54# AC84

好似得信和3樓HB獨家發售 Ching有時間上去睇下 佢仲有實物擺出黎
thz 師兄,去左,老細話售罄,並不確定何時再返貨·

回復 57# AC84

:50: 咁就冇計咯:(
你唔咪投資咗好多玩具, 第2時比小Ray將來將啲玩具粉碎囉!
可變戰士 發表於 25-2-2014 08:18 PM

我粉碎你就得..............:34:
回復 57# AC84

試試上taobao 啦......應該有..........