Toysdaily 玩具日報

[詢問] 請教一下 HT IRON MAN 底褲甩色問題

真係每個月都有人問{:1_206:}
我試過比三個唔同師父整,可以比意見大家
1.皆旺地庫: 隻色唔似
2.格仔舖:隻色好似,唔屈得,貴
3.Y網:隻色似又屈得,但交收要21:30後尖沙咀至長沙灣
回復 15# Amos_2011

你好! 明天call我啦! 我電話96749002. Sunny.
真係每個月都有人問
我試過比三個唔同師父整,可以比意見大家
1.皆旺地庫: 隻色唔似
2.格仔舖: ...
wai1108 發表於 14-2-2014 03:36 PM

C HING 隻色似又屈得啱我, 請PM聯絡資料比我, 感激!
回復 16# wai1108

同求PM 3.Y網 資料, 謝謝!

有勞師兄請PM我Y網的聯絡方法! 感激萬分!!

C兄,可否PM我Y網補色聯絡方法?感激萬分!

Y網自已搵下啦,有2,3個人做緊

去Y網search下,我試過Y網Doctor唔錯∼但真係好很好很長氣~
Y網Doctor唔錯:69:,佢太過自大啦,佢會同你講好多耶穌,講到自已無野做唔到,如果你有心事,想同人傾,你搵佢啦。

C Hing, can u PM me the info of option 3 too??  Many thanks!!
剛才响Y網上真係找唔到!
請各師兄可否PM我?萬分感謝!
可不可以PM我,因為我都想噴色。THANKS
Y網Doctor唔錯,佢太過自大啦,佢會同你講好多耶穌,講到自已無野做唔到,如果你有心事,想同人傾,你搵 ...
wai1108 發表於 16-4-2014 06:52 PM

haha, 小弟都聽左佢講唔少耶穌.  不過Doctor手功都唔錯.
doctor 真係世界級 ……傳教士
最正就係我電話問佢點稱呼,佢話:你可以叫我玩具醫生:47:
都係果句要搵用P V C油嘅師傅,如果唔係會後悔
我就是最成功嘅失敗例子…………
但Y網呢排唔見咗

我都有隻mark6 想噴,請PM (幾錢 and contact)