Toysdaily 玩具日報

查看: 11971|回復: 37

[其他] EX 合金 Getter2 repaint到我瀨野了...

把機體拿起來時右腳斷左! Action toys(旺角信和中心9樓905室) 有機會受理嗎? thanks{:1_229:}
試下囉, 有機會得, 不過呢間廠既野, 俾你過到今日都未必過到聽日.....
回復 1# felixchi

你一直放係盒冇攞過出黎?
深表同情,事關我嗰隻都斷左手
我SEND左個MESSAGE比你,你CHECK下

我隻2號有花油同手鬆腳鬆問題代理都肯同我跟進.
我只repaint getter 2 左/脚大腿轉位早斷了
repaint getter 3 右博頭骹位都係
repait getter 1 好D, 拳頭粒的出事啫

所以新三一 3只都無收
回復 5# Chandlermok

大大可否也PM我. thank you
回復  felixchi

你一直放係盒冇攞過出黎?
老孫 發表於 30-1-2014 10:09 AM

no, I played twice before and put it back to the box. Last nite when I play it and it suddenly broke its leg.....{:1_229:}
我SEND左個MESSAGE比你,你CHECK下

我隻2號有花油同手鬆腳鬆問題代理都肯同我跟進.
Chandlermok 發表於 30-1-2014 10:47 AM

請問你隻2號係舊/repaint定新出果隻呢? thanks.
新個隻,最近出既.
聽出面講都係REPAINT版先出事,初版暫時冇事,有錯請指正。
聽出面講都係REPAINT版先出事,初版暫時冇事,有錯請指正。
wiswis 發表於 30-1-2014 12:33 PM

初版都出事

http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=211086
我觉得系个关节结构设计问题,会爆系迟早问题

就算今次代理换倒零件,但下次一样会出事

所以黑2黑3,我都纠结紧,买唔买好
回復 1# felixchi

您好,感謝對EX合金的支持,有關各位提到以上問題,我們正跟生產商Art Storm商討,請於辦工時間聯絡本司安排跟進事宜,由於本產品推出有一段日子,本司亦沒有存貨,故此需時可能較長,對為閣下帶來不便致以萬分歉意,謝謝!
電話:35902340

Action Toys
回復  felixchi

您好,感謝對EX合金的支持,有關各位提到以上問題,我們正跟生產商Art Storm商討,請於 ...
jkcyc 發表於 30-1-2014 02:22 PM

Good service! Thank you for your kind assistance in advance.