Toysdaily 玩具日報

查看: 10208|回復: 14

[Hot Toys] Hot Toys 我需要隻chopper predator

自從攞咗我o既celtic後我就覺得真的有需要隻chopper predator。

有咗scar同celtic差隻chopper冇咩意思。

avp三人行缺一chopper就唔好睇,即使換咗machiko都唔掂:

Avp電影裡三人行:

其實只有chopper有前臂雙刀,celtic o系冇o既。

且電影裡o既雙刀比例o系較為長,ht做卑celtic雙刀較為短些 。

卑grid alien暗算o既chopper:

比較清楚chopper全身照:

它左右大腿邊上都冇穿護甲。

Sideshow版o既chopper面具,其實呢個面具設計都很有特色:

順便分享兩張我o既Celtic照片:

戰損版,冇胸部護甲,我都拆除咗大腿護甲,另外加多兩條小布條响他手臂上。

面具很型!我好鍾意呢個有爪損o既面具.

多谢Lotus兄辛苦帮我翻译,谢谢。

vinlwj兄新年快樂,支持!条avp奶真o系鍾差隻chopper同埋異形佢老母.:^
期待緊 chopper, 當然另一主角 A 先生也是萬分期待哦~~
CHOOPER其實都係有裙甲...個設定同電影都有
我最期待係avp 2 隻狼p 2.0   :handshake:
我希望出 avp2 wolf 先~
睇唔到相....................
谢谢各位支持。照片已经恢复了。

樓主好有心思~~我都係血獸迷,不過我就選擇性入手,因為地方有限,但AVP三子及AVP2果隻我就一定要有齊,就算幾多人批評HOTTOYS出得唔好,我都會入.自己開心就是了.祝大家新一年身體健康,買到自己心中喜歡玩具就最開心~~~{:1_239:}
vinlwj兄新年快樂,支持!条avp奶真o系鍾差隻chopper同埋異形佢老母.
Lotus 發表於 29-1-2014 11:08 PM

唔好呀, 我仲要ANCIENT 同 ELDER 架....

異型老母.... 出隻胸像都好丫 (1:6)
不是異形迷,那女角是安祖蓮那?會再出就好了
其怪今次出CELTIC,除左兩三個“線稿“之外,好似就無勿c兄POST相出泥...
唔好呀, 我仲要ANCIENT 同 ELDER 架....

異型老母.... 出隻胸像都好丫 (1:6)
ivykwong1997 發表於 30-1-2014 12:42 PM

作為p仔迷咁梗o系越多越好,貪心d咁講ancient,elder,wolf,lost班二打六我都有興趣。{:1_214:}
不過繼scar仔celtic仔後o系需要隻chopper仔多點。

異形老母我想要全scale,整power pose咁上身可動下身不可動我都會buy嘅∼
應該好快會出架喇,,,出完又出AVP2 ,,,, 期待predalien
最想要ancient predator...