Toysdaily 玩具日報

查看: 8106|回復: 19

[玩具攝影] 舊物新影Robot魂龍神丸~~~

離隻Robot魂44號龍神丸係小弟大約o係年半前入手嘅~~~
今日終於開盒影下<i~phone>相~~~:(
我諗<超魔神英雄傳>離套卡通片無咩人吾識瓜~~~都算係大家&#22021;童年回憶呀~~~:71:
吾講噤多~~~去片~~~

飛雲~~~

出離啦~~~龍神丸~~~

絕招~~~登龍劍~~~

真係好鬼型~~~仲有埋飛雲送添~~~:71:
點解吾出埋其他角色嫁~~~如果出戰神丸吾知會吾會有師傅+電話停呢~~~哈哈~~~
多謝收看~~~~:64:
我想要邪虎丸, 不過睇怕都冇咩可能
極其量魂shop 見
之前我都冇諗住入手,怕爛尾,但有見宣傳會有新機體新龍神號,就那那臨入番只睇門口,其實出品相當唔錯架.當然出埋其他角色就更好啦.
其實一開頭出左龍神丸都好賣得~~~
都吾明點解吾食住條水~~~:?
之前我都冇諗住入手,怕爛尾,但有見宣傳會有新機體新龍神號,就那那臨入番只睇門口,其實出品相當唔錯架.當然出 ...
山吹老師 發表於 21-9-2011 11:27 AM

支持呀~~~:71:
呢隻真係好唔錯!! 又唔係賣得太差, 笨大唔繼續出真係百思不得其解... :(
當時好多人踩佢架,話佢頸長手長腳長‥‥
搞到原本諗住出既戰神號胎死腹中‥‥

絕對經典 !!!!! 同年回憶
just to say good line got wasted.
whoever sculpted this for the robotspirit line,
obviously didn't watch the wataru animation.
fails to capture mecha's style in every aspect
shinecll 發表於 21-9-2011 01:52 PM

真係好想佢有其他角色出呀~~~~:handshake:
戰神丸~~戰神丸~~戰神丸~~戰神丸~~戰神丸~~:71:
永遠支持魔神! 魔神 同 拉打BLACK/BLACK RX 真係我童年最愛首選 :handshake:
is a very good stuff!!!!
I'm still waiting for produce other robot of this animate!!!:79:
shinecll 發表於 21-9-2011 01:52 PM

大大你呢set 扭蛋我早幾日o岩o岩入左
正!
大大你呢set 扭蛋我早幾日o岩o岩入左
正!
davidki99 發表於 21-9-2011 03:01 PM
哩set扭蛋既命運好似同robot魂一樣冇左下文,以為佢會有part 2、part 3出埋其他機‥‥
i also bought this....love that cartoon!