Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 念念不忘,必有迴響 - 一代宗師 The Grandmaster [劣圖數張,敬請注意]

Support!!!! Great work.
再一次謝謝各位師兄支持,你哋嘅留言對我嚟講絕對係一個推動力!
感激各位!
Another GREAT work!!! SUPPORT Dreamworks兄!!!!
回復 48# BatIron

好耐無見喇師兄!
預祝你新年快樂!我過年有可能過嚟日本呀,到時睇下有無機會見下面吖!
Dream大影得好~~好有feel:71:
回復 50# 監獄兔

謝謝兔大大支持!
型,感覺出晒黎!!!! :35: 睇過咁多偉仔頭, 最神似係依個!!!!    順便一提, ching poster中偉仔有少少out focus或模糊, 可清晰一點便完美了{:1_228:}
未有時間追貼,遲了加分,見諒! :)
回復  監獄兔

謝謝兔大大支持!
DreamWorks 發表於 26-1-2014 01:38 PM

我一向支持自組~而且Dream大影得正所以無需多謝:71:
回復 52# Gealex11

多謝大大支持....攝影技術仍學習之中,有時間再影清D俾各位大大欣賞....!!
回復 54# 監獄兔

Yeah.....我都極喜愛自組架....!! 有機會多多指教...!!
回復 53# Douglas.M.Saint

德哥言重了...多謝支持...!!
回復  IMXXI

師兄,睇唔到唔緊要,其實每一張都係坐響度影架...!!
我無擺到全身照上黎,不過唔緊要,為 ...
DreamWorks 發表於 25-1-2014 11:58 AM

呢張好似! 讚!
回復 58# mushroom

謝謝師兄...睇怕呢個新年假期我都要俾心機學下影相了...!!
慚愧到爆....!!
回復 31# DreamWorks

呢個坐姿好自然, 張中國椅, 頂帽都十足真既一樣, 就好似將偉仔真人縮細左放係台上面. 真係佩服.