Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 念念不忘,必有迴響 - 一代宗師 The Grandmaster [劣圖數張,敬請注意]

回復 29# IMXXI

師兄,睇唔到唔緊要,其實每一張都係坐響度影架...!!
我無擺到全身照上黎,不過唔緊要,為左讓師兄睇得清楚少少,我擒晚影左一張...請師兄過目,不喜必插......

回復 28# Boris_C

明架喇...就算再多單單打打都無問題...我已經放低左...!! 作品一定會繼續出現...!!
放心啦師兄...謝謝抽空教導拍攝技巧...感激...!!

平時小弟都係只睇冇回過,今次真係要讚下,ching 肯接受大家嘅意見,執返D頭髮(定係燈光影響),只睇呢張全身照真係無得彈啦!
回復 33# angusks

好開心有師兄會浮面出黎留下言...衷心多謝你...!!
我有睇過之前嗰位師兄嘅留言,佢講嘅都係我擔心嘅問題,有吸收左佢意見,但因為我想呈現電影中嘅感覺,所以只略為修改左一下,希望呢個改動會令大家更加喜歡啦...!!

多謝晒...預祝師兄你新年快樂...!!:)
回復 31# DreamWorks

呢張影得好靚好自然吖,繼續努力。
支持dreamwork大大
呢張又另一種味道
放喺枱頭又似真人又係玩具
感覺好得意
回復 35# evilalive

好耐無見喇大師兄....多謝抽空支持...!!
回復 36# 水水的基地

謝謝水水師兄,....每次見到新嘅師兄入黎留言,真係好開心...!!
樓上有位師兄講得好啱,我真係好在意各位師兄每一個留言,無論讚定彈...對我黎講都係一份推動力...!!

多謝各位...!!
回復 37# haha_muse

正哩....今朝又響度影影下,發覺咁影又幾過癮,咁啱又有人質疑點解會有坐姿,咁又分享下囉....我都幾鍾意呢張架...!!
回復 40# DreamWorks

質疑點解有坐姿?
人唔係行坐企就瞓㗎啦:(
回復 41# haha_muse

師兄所言甚是,但因為小弟影得唔清楚,所以貼多張俾各位師兄睇下實際set好嘅pose係點啫!^_^
回復  IMXXI

師兄,睇唔到唔緊要,其實每一張都係坐響度影架...!!
我無擺到全身照上黎,不過唔緊要,為 ...
DreamWorks 發表於 25-1-2014 11:58 AM

反而我最喜愛這張相,真係激似到O嘴!
回復 31# DreamWorks
尼張影得好好 好自然
Tony looks great! 贊∼