Toysdaily 玩具日報

查看: 9134|回復: 39

[玩具攝影] ~~~ 蛇年年檢 + 拜個早年 ~~~ p.2加圖

中國人(有五千年文化那個中國)能享受東西兩個新年真不錯,洋歷未做年檢,可等農歷年來做!

不做年檢由自可,一做原來我這13年都頂瘋癲的。 無論是帖量,PS量,入貨量… BTW,祝各路師兄平安大吉,家宅平安。 平安無價呢。{:1_197:}

沒時間分享RG MKII TITAN呢…

借朋友影的,後追死人了… 我百無禁忌。

長生不老,是福也是禍…{:1_208:}

應該無嘜可能,夠用算了…(自我慰藉中)

可惡… 怎樣也逼我買格納庫… 這個仇我一定會報…

還沒時間影呢… 貓女也如是…

如果你萬事如意; 但對方未必如意囉…

一團和氣{:1_209:}

God bless Toy-lovers~~~ 來年再追夢~ See Ya~
Nice photos! Great!!!
長入長有{:1_197:}
(有五千年文化那個中國) 給你十個:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
回復 2# dewback

謝囉~~~ 將舊相執一執加字啫~~~ {:1_199:}
回復 3# 冬暖夏涼小恐龍

大家咁話. 唔好比老細郁就得~ {:1_199:}
回復 4# KC@toys

無錯, 文革、殘體把一切文化遺產都革了去. #$@#%! 草它泥馬, 丟佢露姆茜~

https://www.hkedcity.net/student/eworks/view.phtml?file_id=90814
好多正嘢!!!新年快樂!!!:71:
回復 8# kc53

u too man. 新年快樂!{:1_199:}
{:1_199:}最緊要DAY DAY HAPPY~
真係好心機!恭喜發財!
very nice photo ching, thanks for sharing~~~~~~~~~~~~~~
呢個post好high.. {:2_287:}
完全係darknight 師兄係2013 影集,加上有意思既新年賀詞,有心思!
小弟都祝你財源廣進!玩具長玩長有:77:
祝師兄有心有力, 彈藥充足, 來年入手心水玩具數目更勝今年, 出多D報告分享俾大家
{:1_197:}{:1_208:}:35:{:1_211:}{:1_235:}