Toysdaily 玩具日報

查看: 11503|回復: 45

[玩具攝影] [食玩新手]海賊戰隊+豪獸神(含價錢)

:)

先報價,後post相!以保平安!:64:

海賊戰隊,雞旺12X一套五盒!

豪獸神,深水米口買滿三舊後特價6X一套!

來來來!一齊回到從前............食糖玩玩具!~~~~~~~:43:

先講豪獸神,呢隻係被某血人所導既第一隻戰隊食玩,佢話高可動,玩具用料高級,而且可三變形態......之後因為一齊行街,響米口見到,零售價8到尾!剛巧佢貴人又要買SR合金,所以就以批發價6X啅左!

開盒前其實都諗住同佢全上色,不過因為覺得齋啪太齋,所以痴左貼紙先!貼紙既質素,唔駛講啦!差到冇朋友,不過好過冇!
:78:

豪獸神有三個形態,不過影果時唔記得左變個飛船mode!冇傷肝啦!其實一d都唔好樣!:(

可動真係幾好!貼地性都夠!係有d偷膠位真係好顯眼!如果全上色既朋友,補呢d位真係唔小得!:67:

恐龍mode!好多朋友就讚,但係我就覺得唔係太特別!唔識點樣擺pose!:(

再黎海賊戰隊!

呢套野其實冇諗住買,不過早兩日陪某血人買食玩,唔覺意見到該店廚窗repaint左一隻,覺得好靚又有型,於是就抆銀包!買果一刻,好友賓賓賓在場,佢死叫我唔好買住,因為呢套食玩將會重新出多次,而且分色會好過依家!但係我諗,橫掂都要repaint,分色對我黎講都冇乜意義,所以就照入!
:43:

一套五盒,剩係砌都搞左我三粒鐘!最煩就係要痴d轉彎既貼紙!:53:

過程係痛苦既,但係玩就好開心!:35:來一個自己友互片!:43:

可動差d,對手短,手腕因設計問題而受阻!貼地性有,不過唔好!個頭因受膊頭影響,左右活動受阻,即使轉到但係都睇唔到!

但係即使咁,成隻紅黃藍綠黑,睇落都幾sharp醒!而且想像到repaint完應該幾好睇!
:handshake:

多謝收睇!歡迎抽水!:64:
做乜你o的貼整貼o的又唔貼o的:DD
做乜你o的貼整貼o的又唔貼o的
cchong420 發表於 21-8-2011 11:21 PM

因為有d logo系既貼紙,要留番repaint後貼嗎!:(
有勇氣呀威大!

食玩repaint,煩到無人有,神人果然係神人呀~:handshake:

小弟上月都玩左一套三盒老變盒蛋,貼完貼紙見還可以就變來變去無心機滲線了,都莫講話上色了...

威大好野~期待加相.:64:
有勇氣呀威大!

食玩repaint,煩到無人有,神人果然係神人呀~

小弟上月都玩左一套三盒老變 ...
catcat 發表於 21-8-2011 11:54 PM

煩係煩,都係先噴後手油架啦!不過搞完可以更靚,都不失為一個幾好既世藝黎架!:78:
煩係煩,都係先噴後手油架啦!不過搞完可以更靚,都不失為一個幾好既世藝黎架!
常威 發表於 22-8-2011 12:01 AM

補色都未夠,仲要噴底色,真係佩服加陰敬!

戰隊食玩真係幾好玩架,有無去主場睇 cchong420 師兄個侍戰隊食玩POST呀,包你同 B 哥中毒度 + 100

不過我都係鐘意 DX 合金

一樣的豪獸神,不一樣的感覺

快d repaint!
:he:
灣仔返左新版 豪快王 唔買新版既?
灣仔返左新版 豪快王 唔買新版既?
happy_prince_07 發表於 22-8-2011 02:05 AM

有乜唔同呢請問?:65:
有乜唔同呢請問?
常威 發表於 22-8-2011 08:46

用番同一隻色嘅膠黎啤, 即係右手用藍色, 左手用綠色,.......
戰隊食玩真係幾好玩架,有無去主場睇 cchong420 師兄個侍戰隊食玩POST呀,包你同 B 哥中毒度 + 100

不過 ...
benbenben4213 發表於 22-8-2011 12:37 AM

小弟想睇轉轉轉~

:63:
搞到我都想入黎玩下添∼

不過 ...
benbenben4213 發表於 22-8-2011 12:37 AM

BenBen,你影左五個鐘頭既相响邊呀!??!:@
好快d交出黎呀下!
BenBen,你影左五個鐘頭既相响邊呀!??!
好快d交出黎呀下!
sundaydriver 發表於 22-8-2011 10:01

打 左成晚野,一個錯手無哂:53:

宜家意興闌珊,唔想出POST嘞