Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [食玩新手]海賊戰隊+豪獸神(含價錢)

血兄
好呀一齊玩吖
you cc
kit0829 發表於 22-8-2011 03:02 PM

您用cut鉗cut架.....依類超細入水....係..."o拍"呀...一隻手襟住件件...一隻手襟住膠件入水 柱 (runner)....一野鋤佢....要快手:78:
您用cut鉗cut架.....依類超細入水....係..."o拍"呀...一隻手襟住件件...一隻手襟住膠件入水 柱 (runner ...
Warmblood 發表於 22-8-2011 03:11 PM

一睇就睇得出:@
原來係要o拍既:(  整隻新版豪快王就用依個方法試下先:$
您用cut鉗cut架.....依類超細入水....係..."o拍"呀...一隻手襟住件件...一隻手襟住膠件入水 柱 (runner)....一野鋤佢....要快
Warmblood 發表於 22-8-2011 03:11 PM

請問乜野意思:?:?:?
請問乜野意思
cchong420 發表於 22/8/2011 19:54

佢係話隻豪獸神用左 touch gate (即係好似 BB 戰士模型果種可以用手 [才禁] 出黎) ? :? :? :?
佢係話隻豪獸神用左 touch gate (即係好似 BB 戰士模型果種可以用手 [才禁] 出黎) ?
garykctse 發表於 23-8-2011 01:07 PM

冇錯!
冇錯!
常威 發表於 23-8-2011 04:17 PM

乜唔係應該就咁用手啪出o黎o架咩:(
我覺得用鉗仲難喎:(
乜唔係應該就咁用手啪出o黎o架咩
我覺得用鉗仲難喎
cchong420 發表於 23-8-2011 04:38 PM

師兄您好....好似有少少亂....

1) 小弟無話過用 "鉗":64:
2) 一隻手襟住件件...一隻手襟住膠件入水 柱....應認唔會再有一隻手揸鉗瓜:(
3) 我都係就咁手啪出o黎

希望無咁亂:64:
佢係話隻豪獸神用左 touch gate (即係好似 BB 戰士模型果種可以用手 [才禁] 出黎) ?
garykctse 發表於 23-8-2011 01:07 PM

頭像上面有英交字寫住warmblood呀 garykctse兄台:ar:
師兄您好....好似有少少亂....

1) 小弟無話過用 "鉗"
2) 一隻手襟住件件...一隻手襟住膠件入水 ...
Warmblood 發表於 23-8-2011 04:57 PM

我係講緊 kit0829 兄:(
唔知係咪我 get 錯:64:
佢好似話佢用鉗嘛:(
所以亂晒籠.....kit0829 兄無話佢用鉗....係我睇佢post張認為係姐.....下次煩請引用番當事人....re完我又re常威,,,,,原來講kit0829 兄..........我都有少少迷咗...Sorry:64:
好嘞!架撐問題唔講嘞!不論係用蒜、狗、或者掃把黎砌都唔理嘞!只要大家砌得開心就ok啦!:64:
所以亂晒籠.....kit0829 兄無話佢用鉗....係我睇佢post張認為係姐.....下次煩請引用番當事人....re完我又re ...
Warmblood 發表於 23-8-2011 05:07 PM

唔好意思
我搞錯o左:64:
好嘞!架撐問題唔講嘞!不論係用蒜、狗、或者掃把黎砌都唔理嘞!只要大家砌得開心就ok啦 ...
常威 發表於 23-8-2011 05:13 PM

I like it:x:x:x:x:x
所以亂晒籠.....kit0829 兄無話佢用鉗....係我睇佢post張認為係姐.....下次煩請引用番當事人....re完我又re ...
Warmblood 發表於 23-8-2011 05:07 PM

好嘞!架撐問題唔講嘞!不論係用蒜、狗、或者掃把黎砌都唔理嘞!只要大家砌得開心就ok啦 ...
常威 發表於 23-8-2011 05:13 PM

原來砌一副食玩都有咁多學問。。。
小弟今次受教了!!
:64: :64: :64:
I like it
cchong420 發表於 23/8/2011 17:31

x2  :x :x :x :x