Toysdaily 玩具日報

查看: 21898|回復: 158

[玩具攝影] [價錢帖]+[外拍] Robot魂 Zaku

:78:

先報價,後故事,以保平安!:78:

[有滲線版] 肥趣摸頂價$29X
[冇滲線版] 蟻仔現金價$18X

好!開始!:64:

從前有一對好朋友,佢地於一個亂世相識,一個好戰既國家....自護公國!:67:

響一次任務,因為其中一個捨生取義,令兩個萍水相逢既少年,成為左好朋友!:51:
「笨蕉......」「哎呀~~~~~~~」

「你冇事吖嗎?起身先啦!」「唔該!」

時間繼續流走,兩個人同心協力,合作無間,將一個又一個既任務完成!:71:

但係,友情、信任並未因為時間長久而停留!一次任務,發生左一件令旁觀者咋舌既事情!:Q

有人利慾薰心,為求上位,將一個多年戰友出賣!:78:

最後,只剩下一個無情無義既軍官!:42:

情已逝..............一時貪念,造成一世後悔!難道舊夢也不須記?:67:

完!:64:

本故事純屬虛構,如有雷同,實屬得碌!多謝收睇!:77:
我搞唔清楚邊個出賣邊個呀!:no:

常少又去打野戰!真開心!:love:
我搞唔清楚邊個出賣邊個呀!

常少又去打野戰!真開心!
呂品器 發表於 25-8-2011 11:58 PM

之唔係有滲線出賣左冇滲線囉!咁都睇唔到!:78:

打野戰真係幾開心!有機會你真係要試一試!:71:
相正,但故事有點老套,你係咪想教小朋友:
食腕面,反腕底呀!
成乳故事最後要有教訓架!
這世界太多相同故事

祝願不會發生在你、我、他身上
帶渣古同d玩具去打野戰同影下相又幾好喎
相正,但故事有點老套,你係咪想教小朋友:
食腕面,反腕底呀!
成乳故事最後要有教訓架!
Panzer 發表於 26-8-2011 12:24 AM

喂!Lolanto(羅蘭度)就係我英文名!唔鍾意你就作一個比我睇!:38:
下 ??
乜螞蟻賣個d係無滲線咩 ??
@_@
下 ??
乜螞蟻賣個d係無滲線咩 ??
@_@
Kel_Kel 發表於 26-8-2011 09:02 AM

你有冇常識架?呢樽水都冇煲過架!:74:
:sad:我番到屋企人已散.....您仲出到POST............勁:$
見你兩個咁精靈,送舊野畀你地,唔駛多謝!!:71:

你有冇常識架?呢樽水都冇煲過架!
常威 發表於 26-8-2011 09:14 AM

:72: 要飲水,緊係飲金寶綠水啦!
我又要玩~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

鬼添、貓貓 、 斎斎、john 兄,有6隻綠渣呀
我又要玩~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

鬼添、貓貓 、 斎斎、john 兄,有6隻綠渣呀
timyin 發表於 26-8-2011 09:55 AM

ALE team無7人車.....:(集資叫常戚換車......換部mini巴跑:43:
邊樹嚟 ka ?? :?