Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Fansproject Transformers 狂派合體Military Multiplexer

真系好煞食,夠霸氣:love:
回復 30# ray文

TRANSFORMER我都係零認識,都係睇師兄D REPORT去買,好易中毒.
AK兄, 我入完建造要回下氣先............
ray文 發表於 21/1/2014 10:27 AM

你使回氣嘅咩?? {:2_300:}

強呀AK兄............近排入咁多好野............
老變我不太熟, 要請教高人先得.............
ray文 發表於 21/1/2014 04:49 PM

依家唔熟, 遲啲你會成為玩老變一份子. {:1_203:}
回復  ray文

TRANSFORMER我都係零認識,都係睇師兄D REPORT去買,好易中毒.
Chandlermok 發表於 21-1-2014 09:38 PM

我識d舊角色咋...............大家一齊毒..........{:1_238:}
你使回氣嘅咩??

依家唔熟, 遲啲你會成為玩老變一份子.
可變戰士 發表於 21-1-2014 11:03 PM

死仔, 你估我係你咩...............開正你果範................{:1_219:}
回復 35# ray文
我都覺得ray文兄係唔洗回氣既:36:
哩SET真係出得靚~!!
設計同心思遠超官方
其他下一隻合體派~:handshake:
回復  ray文
我都覺得ray文兄係唔洗回氣既
AK30 發表於 22-1-2014 10:50 AM

AK兄, 果個會唔會係你呀................見你呢排入好多正野wor.............:36:
合體派..真係要買第三方....makexoys 同fansxrotect 暫時出得最正...... 但價錢真係堅貴............
死仔, 你估我係你咩...............開正你果範................
ray文 發表於 22/1/2014 09:28 AM

妖......... 遲啲你咪仲多過我! {:1_214:}  

一於買埋成套Fansproject佢. {:1_220:}
妖......... 遲啲你咪仲多過我!   

一於買埋成套Fansproject佢.
可變戰士 發表於 23-1-2014 12:40 AM

你借比我玩完ok先考慮..............:34:
回復 41# ray文
我有預感你遲早買埋佢{:1_220:}
回復  ray文
我有預感你遲早買埋佢
AK30 發表於 23-1-2014 03:45 PM

唔會喇...........睇左你d正相當入了...............:43:
回復 43# ray文
我啲手機相唔傷眼都偷笑:he:其實我呢期冇乜心頭好入,砌模型反而多:x
回復  ray文
我啲手機相唔傷眼都偷笑其實我呢期冇乜心頭好入,砌模型反而多
AK30 發表於 24-1-2014 11:40 AM

羨慕呀AK兄仲可以砌咁多模型..............好勁呀.........我d懶人砌唔到.........不過你個魚缸好快唔夠位呢............:he: